Optakt, Odds og Live Streaming til Lokomotiv Plovdiv – FCK

lokomotiv plovdiv stadion

I vores optakt til Conference League-kvalifikationskampen Lokomotiv Plovdiv – FCK kan du læse mere om odds, live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK klare favoritter i sandsynligvis tam kamp

Odds på Superligaen

FCK er klare favoritter i torsdagens opgør mod bulgarske Lokomotiv Plovdiv i tredje runde af kvalifikationsspillet til UEFA Europa Conference League, men på bulgarernes hjemmebane er intet sikkert.

Skulle det lykkedes FCK at vinde samlet i dobbeltopgøret, der spilles over de næste to torsdage, så er FCK klar til playoff kampe om en plads i Conference League-gruppespillet.

FCK sluttede i den forgangne superligasæson på en tredjeplads, og missede derfor kvalifikationen til både Europa League og Champions League, og der er ingen tvivl om at det vil være en stor fiasko for københavnerne, hvis ikke det lykkes at bringe sig videre i den europæiske ”lillebrorturnering.”

Efter at reglen om udebanemål er blevet afskaffet, vil FCK uden tvivl være tilfredse med både et uafgjort eller et snævert nederlag i den sydbulgarske storby Plovdiv, særligt når man i ligningen smider en kamp spillet i omkring 30 graders varme, og søndagens derby mod Brøndby, med endelig fyldte tribuner, som uden tvivl har en hylde eller to i FCK spillernes baghoveder.

Lokomotiv Plovdiv uden den store europæiske erfaring

Lokomotiv Plovdiv er ganske ukendte på vores breddegrader, men der er tale om en hæderkronet og henved 100 år gammel klub, som igennem mange år har blandet sig i toppen af den bedste bulgarske liga, sidste år med en andenplads, og de to foregående sæsoner vandt klubben den bulgarske pokalturnering, hvilket er grunden til at de spiller europæisk for tredje sæson i træk, mens FCK er europæisk deltager for 13.gang ud af 15 mulige.

Selvom Lokomotiv Plovdiv aldrig har nået europæisk gruppespil, så var de sidste år et ganske ubehageligt møde for den engelske topklub Tottenham, der kun lykkedes med at besejre bulgarerne efter straffe, et afgørende mål få minutter før kampafslutning samt ikke mindst to udvisninger til bulgarerne.

Desværre for Lokomotiv Plovdiv, har de dog siden mistet flere af deres toneangivende spillere fra den kamp.

FCK kommer til opgøret med europæisk selvtillid med samlet 9 – 1 over Torpedo-Belaz Zhodino, mens Lokomotiv Plovdiv kom videre med snævre 3 – 2 mod tjekkiske Slovacko, og først efter straffesparkskonkurrence, og her fik holdets 35-årige målmand, Ilko Pigov, noget af en helterolle, men også de bulgarske landsholdsspillere Peter Vitanov og Birsent Karagan, er værd at holde øje med.

FCKs træner Jess Thorup har valgt at tage 21 spillere med til Bulgariens næststørste by, de 19 er gengangere fra sidste weekens succesrige opgør mod OB, hvor FCK vandt 2 – 0, hvor Jonas Wind og Kevin Diks fik gang i målscoren og derudover kan FCK-træneren glæde sig over at han igen har Nicolai Boilesen til rådighed, og også nordmanden Sten Grytebust er med i Bulgarien.

Lokomotiv Plovdiv – FCK: Skader og karantæner

FCK må fortsat undvære Bryan Oviedo, der genoptræner efter operation.

Vi forventer følgende startopstillinger til Lokomotiv Provdiv – FCK:

Lokomotiv Plovdiv (4-4-2)

Ilko Pirgov

Oleksiy Bykov – Arthur Craciun – Christian Gomis – Birsent Karagaren

Connor Ruane – Parvizdzhjon Umarbaev – Lucas Salinas – Peter Vitanov

Georgi Minchev – Dimitar Iliev

FCK (4-3-3)

Kamil Grabara

Kevin Diks – David Khocholava – Victor Nielsson – Victor Kristiansen

Carlos Zeca – Rasmus Falk – Jens Stage

Jonas Wind – Mohamed Daramy – Kamil Wilcek

Odds på Lokomotiv Plovdiv – FCK

FCK er af gode grunde meget store favoritter hos bookmakerne, hviket selvfølgelig risikerer at sætte FCKerne under et vist pres, hvis ikke kampen arter sig som de forventer.

Det kan sagtens blive en kamp, hvor der skal spejdes langt efter mange mål, for efter at reglen om udebanemål er fjernet, kan FCKerne sagtens leve med et uafgjort resultat i Bulgarien.

Hos Nordicbet kan du få følgende odds på Lokomotiv Plovdiv – FCK:

  • Lokomotiv Plovdiv: 6.50
  • Uafgjort: 4.20
  • FCK: 1.47

Odds er fra 04/08 – 11.00, og kan blive ændret.

Som ny kunde kan du i øvrigt få et gratis bet på 500 kroner hos Nordicbet! Læs mere om det her!

Lokomotiv Plovdiv – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Lokomotiv Plovdiv – FCK?

Lokomotiv Plovdiv – FCK spilles torsdag den 5.august 2021 kl. 18.00.

Hvor spilles Lokomotiv Plovdiv – FCK?

Lokomotiv Plovdiv – FCK spilles på Lokomotiv Stadion, i den bulgarske by Plovdiv.

Hvem dømmer Lokomotiv Plovdiv – FCK?

Kampens dommer er Nicolas Walsh fra Skotland.

Hvem viser Lokomotiv Plovdiv – FCK i dansk TV?

Kampen vises på TV2 Sport X i dansk TV.

Hvor kan man live streame Lokomotiv Plovdiv – FCK?

Kampen kan live streames online på TV2 Play.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.