Europa League: Optakt til FC København – Istanbul Basaksehir

telia parken europa league fck

I vores optakt til Europa League-kampen FCK – Istanbul Basaksehir kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV, tilskuere og meget mere!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FCK-spillerne skal ramme topniveauet

Der er ingen tvivl om, at FCK-spillerne står foran en svær opgave, når de onsdag aften spiller returkamp i Europa Leagues 1/8-finale.

Den første kamp blev spillet i skyggen af coronavirussen tilbage i marts måned, og længe var der tvivl om returkampen overhovedet ville blive afviklet.

Tyrkerne vandt den første kamp 1-0. Kampens eneste mål blev scoret på straffespark kort før tid af profilen Edin Visca.

Derfor har Istanbul Basaksehir et rigtigt godt udgangspunkt med til København, men det er langt fra givet, at de bare kører den samlede sejr hjem.

Med tanke på FC Københavns præstationer og resultater i 2020, så kræver det et FCK-avancement, at alle profilerne spiller op til deres absolut bedste.

Selvom FC Københavns resultater i Superligaen har været ringe i det nye år, så spillede de nok sæsonens allerbedste kamp på udebane imod Celtic, hvor der på forhånd ikke var de store forventninger.

FCK har ikke længere Dame N’Doye på kontrakt i klubben, men Jonas Wind er til gengæld kommet sig over sin skade, så det unge stortalent skal vise sig frem imod Istanbul Basaksehir.

Test din viden om FC Københavns europæiske modstandere i vores quiz her!

FCK er utilfredse med UEFA

I Telia Parken er der utilfredshed med UEFAs beslutninger omkring afviklingen af disse kampe, og det forstår man godt.

Den første kamp blev spillet uden restriktioner på trods af, at det meste af Europa allerede var lukket fuldstændigt ned.

UEFA valgte at blande sig udenom, og i stedet lade de lokale myndigheder afgøre om der skulle være tilskuere til kampene eller om de overhovedet skulle afvikles.

Det er isoleret set en forsvarlig beslutning, men problemet kommer nu, hvor UEFA har valgt at de resterende kampe i de europæiske kampe skal afvikles uden tilskuere.

Det er på trods af, at FCK flere gange har haft op imod 10.000 tilskuere til Superliga-fodbold uden problemer overhovedet.

Udover de skiftende beslutninger, så er det også konkurrenceforvriddende. Det hjælper dog ikke noget, at FCK føler sig uretfærdigt behandlet så snart spillerne går på banen.

Istanbul Basaksehir er blevet tyrkiske mestre

Selvom Istanbul Basaksehir er en relativt ukendt klub, så har de netop vundet det første mesterskab i klubbens korte historie.

Modsat de fleste tyrkiske topklubber, så har Basaksehir stort set ingen fanbase eller historie, men de har til gengæld rigtigt gode forbindelser til præsident Racep Erdogan, hvilket åbner mange døre på de kanter.

Takket været de mange sponsorkroner fra statslige virksomheder, så har klubben været i stand til at hente flere udenlandske profiler.

Istanbul Basaksehir endte på førstepladsen i Süper Lig med 69 point efter de 34 kampe. Sejren er ganske fortjent, men også et billede på de problemer, som de klassiske storklubber har i øjeblikket.

Foruden de mindre kendte tyrkiske spillere, så forventes gæsterne at stille med profiler som Demba Ba, Gael Clichy og Martin Skrtel.

FCK – Istanbul Basaksehir: Skader og karantæner

Selvom det ser bedre ud på skadesfronten, så må FCK klare sig uden Viktor Fischer, Michael Santos og Ragnar Sigurdsson.

Læg dertil, at Dame N’Doyes kontrakt ikke blev forlænget, så offensivt har de ikke meget at skyde med.

Istanbul Basaksehir har umiddelbart alle mand klar til kampen, men der kan selvfølgelig komme nyheder, når de udtager truppen.

FCK – Istanbul Basaksehir: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Europa League-kampen:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Pep Biel – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Jens Stage

Mohamed Daramy – Jonas Wind

Istanbul Basaksehir

Fehmi Günok

Junior Caicara – Martin Skrtel – Alexandru Epureanu – Gael Clichy

Danijel Aleksic – Mahmut Tekdemir – Irfan Kahveci

Edin Visca – Demba Ba – Enzo Crivelli

Se FCK – Istanbul Basaksehir: Online live streaming og TV

Europa League-kampen mellem FCK og Istanbul Basaksehir kan live streames online og ses i TV.

Vil du kampen i TV, så skal du slå ind på 6’eren, og hvis du vil live streame kampen online, så kan du gøre det hos Dplay.

FCK – Istanbul Basaksehir: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Istanbul Basaksehir?

FCK – Istanbul Basaksehir spilles onsdag den 5. august kl. 18.55.

Hvor spilles FCK – Istanbul Basaksehir?

FCK – Istanbul Basaksehir spilles i Telia Parken, København.

Spilles FCK – Istanbul Basaksehir foran tilskuere?

Nej, FCK – Istanbul Basaksehir spilles uden tilskuere.

Hvordan live streamer man FCK – Istanbul Basaksehir?

FCK – Istanbul Basaksehir kan live streames hos Dplay.

Hvilken TV-kanal sender FCK – Istanbul Basaksehir?

FCK – Istanbul Basaksehir sendes på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.