fck champions league

I forbindelse med FC Københavns Europa League-kamp imod FC Lugano har vi lavet en quiz. Hvor mange af FCKs europæiske modstandere igennem tiden kan du gætte?

FC København er i disse år det eneste danske hold, der for alvor kan præstere noget i Europa. De har allerede spillet 200 europæiske kamp siden klubben blev stiftet i 1992, og når denne sæsons Europa League-gruppespil er færdigspillet vil de selvfølgelig være oppe på 206.

Årets gruppespil er der 13. på 14 sæsoner, hvilket er enormt imponerende. Det er blevet til fire gange Champions League – senest i 2016/2017 – og ni gange UEFA Cup/Europa League.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at FCK for alvor har præsteret noget på europæisk basis, men alene deres konstante deltagelse kalder på respekt.

I et gruppespil med Dynamo Kiev, Malmø FF og FC Lugano, så bør der være gode muligheder for at gå videre.

Quiz: Alle FCKs modstandere i UEFA Cup, Europa League og Champions League

For lige at klargøre reglerne, så skal du kun gætte FCKs modstandere i hovedturneringerne, hvilke daterer tilbage til 2006/2007, hvor de var med i Champions League.

Du skal således ikke tænke på Toto Cup, diverse kvalifikationskampe eller Royal League for den sags skyld.

Her er kun tale om modstandere i gruppespillene i UEFA Cup, Europa League og Champions League samt kampe efter gruppespillet.

Da FCK endnu ikke har mødt Lugano, Malmø og Dynamo Kiev, så skal du ikke prøve at gætte på disse, selvom de selvfølgelig vil være med i en opdateret version af quizzen.

Der er tale om 39 forskellige modstandere. Der er selvfølgelig tale om dobbeltopgør i langt de fleste tilfælde, men det kan du ikke tænke over.

Prøv vores FCK i Europa-quiz her!

De fleste vil nok huske FC Københavns store kampe imod Manchester United og Barcelona, som de hhv. besejrede og spillede uafgjort imod, men der er nok også mange Europa-modstandere, som er gået i glemmebogen.

Man kunne lave tilsvarende quizzer med andre danske hold, men de vil desværre ikke være så fyldestgørende.

Brøndby har i 80’erne og 90’erne skabt resultater i UEFA Cup og Champions League, men i det nye årtusinde har det været småt med europæisk succes.

AaB har to gange været i Champions League, og faktisk leveret nogle gode præstationer ligesom FC Nordsjælland, Esbjerg og FC Midtjylland også har prøvet lykken i europæiske gruppespil.

Vi har en lang række andre fodbold-quizzer, som du kan prøve.

Andre quizzer her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.