Med et afsluttet VM, som skabte noget af en fodboldfolkefest, er der så småt kommet gang i ligaerne.

Herhjemme er Superligaen 2018/2019 startet, og der venter os en masse spændende fodboldligaer i den kommende tid, hvor vi kan se frem til at se de engelske klubber i Premier League samt se nogle af verdens bedste hold i den spanske liga La Liga udfolde sig, og det er bare for at nævne et par stykker, for der er mange flere ligaer i vente.

Fodbold live

Listen af fodboldligaerne er lang, så det store spørgsmål er: Hvem sender kampene? Hvilke kampe og ligaer vises i TV og hvilke kampe kan du kun opleve via live streaming?

Den øgede digitalisering har gjort det lettere at live streame, som har bidraget til en øget konkurrence på markedet, som betyder at licensmarkedet er blevet rigtigt dyrt.

Fodbold i TV og live streaming guide - Sæson 2018/2019

Ligaer Kanaler
Superliga Canal 9, Eurosport 2, TV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Champions League TV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Europa League 6'eren, Canal 9, Eurosport 2
Serie A Live streaming hos bet365
Fransk Ligue 1 TV3 Sport, Live streaming hos bet365
Premier League TV3 Max, 6'eren, TV3+, Viasat
Bundesliga TV3 Max, TV3 Sport, Live streaming hos bet365
La Liga Live streaming hos bet365

Topfodbold i TV

Om du fortrækker at se fodbold på TV, eller via live stream, er der ingen tvivl om der en spændene fodboldsæson i vente. For at skabe et overblik, så du ved hvor og hvornår du kan se fodbold i Danmark, har vi lavet en gratis fodbold TV-guide, så du ikke går glip af dine favoritfodboldkampe.

Først en list over hvilke ligaer vi kan glæde os til at se i den kommende sæson.

Den danske Alka Superliga, er i gang med grundspillet og vi kan se frem til at se de danske talenter slå sig ud på de grønne græsplæner, indtil videre er topscorerne i Super ligaen grundspil

Topkampen i Superligaen

Den helt store kamp i Superligaen er selvfølgelig den mellem FCK og Brøndby. Det er Superligaens klart største mandskaber, og der plejer altid at være knald på, når de mødes i Superligaen.

Over de senere år har FC Midtjylland etableret sig i toppen af dansk fodbold, men de mangler lige det sidste før de sådan for alvor kan måle sig med de store hovedstadsklubber.

Mange af de store provinsklubber som AGF og OB har skuffet gevaldigt over de senere år. Med David Nielsen ved roret, virker det som om, at førstnævnte har gode muligheder for at komme tilbage til subtoppen af Superligaen.

Se Champions League i TV

Champions League den største klubturnering af dem alle og dækkes både på TV og via live stream. Den kommende Champions League 2018/2019 er 64. gang Champions Leagu bliver afholdt.

Real Madrid er forsvarende mester, og har tidligere vundet Champions League i de seneste 3 sæsoner. Kan Real Madrid vinde for fjerde gang på stribe eller bliver det de stærke tyske mestre fra Bayern München?

Manchester City, Barcelona, Atletico Madrid, PSG og Juventus er nogle af de andre storhold, som vil gå benhårdt efter at vinde Champions League, og det bliver en fornøjelse at følge verdens bedst hold i aktion.

Se Europa League i TV

Europa League er den anden store internationale fodboldturnering i Europa.

Der er stadig stor forskel mellem Champions og Europa League, men den er trods alt blevet meget mere kompetitiv over de senere år.

Sevilla har haft et godt tag på Europa League henover de senere år, og efter en enkel sæson i Champions League, hvor de blandt andet slog Manchester United ud, så er de nu tilbage i Europa League.

Sevillia har vundet fem gange siden oprettelsen af ligaen og de er det eneste hold som har forsvaret deres titel i 2006 og 2007 samt tre år i træk 2014/2015/2016.

De spanske klubber er dem som har vundet ligaen de fleste gange med 11 sejre.

Se Serie A i TV

Den bedste italienske liga, Serie A, er ligeledes rundt om hjørnet. Fodboldstøvlen bedre kendt som Italien, byder på endnu en spændende liga med start i august.

Juventus har dette år igen favorittrøjen på, som kommende vinder af Serie A, og det kommer ikke som nogen overraskelse, at Den Gamle Dame er favorit efter at have vundet syv gange i streg.

Det bliver spændende at se om Napoli endnu engang kan følge med efter en fantastisk indsats i sidste sæson.

Despillede suveræn fodbold med et målgennemsnit på tre mål pr. kamp, og de har nu ansat Carlo Ancelotti som erstatning for Maurizio Sarri.

Et andet hold, som har mulighed for at presse Juventus-holdet, er Inter, og når de mødes er det altid et vaskeægte topbrag og med stjernespillerne som Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala og Mauro Icardi kan det kun blive godt.

Oplev topkampen i Serie A

Simpelt grundet af at både Inter og Juventus begge er tophold, og hver gang de mødes vil man opleve et vaskeægte topbrag, gør at disse kampe bestemt er topkampe i Serie A som du kan se via live streaming hos bet365.

Se Ligue 1 i TV

Den franske Ligue 1 har oplevet større interesse over de senere, og det skyldes i høj grad PSGs indtog på den europæiske fodboldscene. Når man så kigger på de nyindkøbte spillere hos PSG med Neymar og Kylian Mbappé.

Ligue 1 begynder den 10. august med slutning den 25. maj, og PSG er selvfølgelig gigantiske favoritter til at vinde mesterskabet.

Monaco har vist flotte tegn i løbet af de senere år, og selvom de har solgt mange af deres største profiler, så er det stadig et stærkt hold, som muligvis kan være med i mesterskabskampen.

Topkampen i Ligue 1

Og det er denne tvivlsomhed som gør at kampene mellem PSG og Monaco bliver uhyre interessante at se og du kan følge med i kampen via live stream stream hos bet365

Se Premier League i TV

Den 27. sæson af Premier League starter den 10. august, og løber helt frem til den 12. maj. Premier League er den mest populære, nationale fodboldliga, og den følges tæt af folk fra hele verden.Og med 380 kampe i hver sæson, er der rigeligt med tv-bold, hvis Premier League er din favorit liga.

47 hold har deltaget i Premier League siden 1992, men kun 6 hold har vundet titlen. Det mest vindende hold er Manchester United med hele 12 titler, men der er skarp konkurrence mellem topholdene som Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham samt de forsvarende mestre fra Manchester City. Med sommerens transfervindue kan vi forvente en sæson med mange nye profiler i topklubberne.

Topkampene i Premier League

Vurderes til at være mellem Manchester City og Manchester United, med City som spået favorit er der ingen tvivl om at United vil gøre alt i deres magt for at forpurre deres chancer og krydret med engelsk fodbolds-slothed, kan vi forvente at se en brav af storslået fodbold.

Derudover er braget mellem Manchester United og Liverpool, samt North London Derbyet mellem Tottenham og Arsenal også en fornøjelse at se.

Se La Liga i TV

En anden af verdens stærkeste ligaer er Liga Liga fra Spanien. Det hele begynder den 19. august, og ligaen afsluttes den 26. maj 2019.

Med tre af verdens bedste klubber som FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid betyder det, at vi kommer til at se verdens dyreste spillere på grønsværen, og iblandt dem er selvfølgelig stjernespillere som Lionel Messi, Gareth Bale, Luka Modric og Antoine Griezmann er et udpluk af nogle af de profiler, vi kommer til at se.

Det høje niveau blandt topklubberne har også gjort, at Spanien er det som land er det mest vindende når det kommer til internationale turneringer såsom Champions League. De spanske klubber og La Liga har enorm popularitet i fodboldsverden, og med det spanske dramatiske blod løbene i årene, bliver kampene noget af den bedste fodbold vi kan se og oplevelse.

Se topkampen i La Liga

Når rivalerne topholdene Barcelona og Real Madrid mødes i El Clasico, er der dømt drømmefodbold. Det er altid fantastisk at se verdens to bedste fodboldhold i aktion, og du kan selvfølgelig live streame El Clasico mellem Barca og Real direkte hos bet365.

Se Bundesliga i TV

Den sidste liga, vi har sat fokus på, er Bundesligaen, som spilles for 56. gang. Hvis du kan lide at se tysk fodbold, så skal du sætte et flueben den 24. august, hvor det hele begynder.

FC Bayern München har vundet de seneste syv Bundesliga-titler, og de er selvfølgelig favoritter til at vinde den endnu engang.

Bundesligaen starter som altid med et brag, da den første kamp i ligaen er mellem de forsvarende mestre og Hoffenheim.

Det bliver også interessant at følge subtoppen, hvor man finder hold som Borussia Dortmund, Schalke 04, Bayer Leverkusen og RB Leipzig.

Der er en lang række interessante danske spillere i Bundesligaen, og måske får vi i denne sæson et gennembrud hos den tidligere Lyngby-mand, Jacob Bruun Larsen, som har gjort det flot for Dortmund i pre-season.

Oplev topkampen i Bundesligaen

I den tyske liga glæder vi os til at se topkampene mellem Dortmund og Bayern München. Det er Tysklands to største klubber, og det er altid god fodbold, når de mødes.

Du kan selvfølgelig se alle kampene fra den Bundesliga via live stream.

Fodbold i TV eller via live streaming

Vi har derfor lavet en oversigt over ligaerne, så du let kan finde ud af, hvem der viser kampene, enten i TV eller som live streaming, så går du ikke glip af dine yndlingskampe.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk