fodbold danmark

I forbindelse med de kommende EM-kvalifikationskampe imod Gibraltar og Irland, så har vi taget et kig på, hvor mange spillere, der har repræsenteret Danmark ved en EM-slutrunde. Test din viden i vores EM i fodbold-quiz her!

Denne fodboldquiz omhandler EM i fodbold. Nærmere bestemt så skal du gætte, hvilke spillere, der har repræsenteret Danmark ved en EM-slutrunde i fodbold.

Det er således ikke nok at have været med i truppen – man skal have fået spilletid i en EM-slutrunde for Danmarks A-landshold.

Vil du spille på EM? Få EM Bonus Odds.

Fodbold Quiz: Danske spillere til EM i fodbold

Danmark har været med til otte ud af de 15 EM-slutrunder, der er blevet afholdt. Vi kvalificerede os ikke til den allerførste, som blev afholdt i Frankrig i 1960, men fik en fjerdeplads i den efterfølgende slutrunde i Spanien i 1964.

Der skulle gå 20 år og europamesterskaber før vi endnu engang fik lov at deltage. I 1984. Siden fulgte nogle gyldne årtier med i alt seks slutrunder på stribe.

I nyere tid har vi kunne misset slutrunder i 2008, som blev afholdt i Schweiz og Østrig samt 2016-udgaven i Frankrig.

Derfor har vi selvfølgelig haft et hav af spillere på banen i de otte forskellige slutrunder, og din opgave er nu at gætte så mange som overhovedet muligt.

Mens det nok er tæt på umuligt at gætte spillerne fra 1964-slutrunden, så bliver det nok væsentligt nemmere senere hen.

Vi har sammenlagt spillet 27 kampe ved EM, og 94 spillere har fået spilletid i disse kampe.

Du bliver oplyst om, hvilken slutrunde, den enkelte spiller har været med til og, hvor mange kampe, han har spillet ved EM i fodbold i alt.

Det tæller selvfølgelig også med, hvis en spiller kun har været i aktion i forlænget spilletid.

Du kan prøve vores quiz om danske spillere til EM lige her:

I vores nuværende landsholdstrup, som har gjort det fantastisk under Åge Hareide, er der stort set ingen, der har spillet EM-kampe for Danmark.

Vores seneste EM-kamp var i 2012, da vi tabte 2-1 imod Tyskland i Ukraine. Omtrent halvdelen af de spillere, der startede inde ved den lejlighed, er fortsat aktive, men der er kun to tilbage i vores nuværende trup, som skal møde Gibraltar og Irland.

Hvis du kan lide at quizze om fodbold, så har vi en lang række forskellige fodboldquizzer til dig.

Nu, hvor landsholdet er aktuelt, så kan du eksempelvis gætte på, hvem der har scoret flest mål for landsholdet igennem historien.

Derudover finder du et hav af andre quizzer lige her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk