glasgow rangers fc midtjylland

FC Midtjylland spiller i aften klubbens vigtigste kamp nogensinde imod Slavia Prag i Champions League-kvalifikationen. I den forbindelse skal du teste din viden om FCMs europæiske modstanderen igennem tiden. Prøv vores fodbold quiz her!

I denne fodboldquiz skal du forsøge at gætte alle FC Midtjyllands europæiske modstandere igennem klubbens 21-årige historie.

FC Midtjylland Quiz: Gæt de 36 europæiske modstandere

Alle to år efter, at klubben blev stiftet skulle de prøve kræfter med europæisk fodbold. De fik flere gange lov at prøve lykken i nogle kvalifikationskampen, men det skulle først lykkes for FC Midtjylland at komme i et gruppespil i 2015/2016-sæsonen.

Siden har klubben etableret i den absolutte top af dansk fodbold, hvorfor de også regelmæssigt deltager i de europæiske turneringer.

FC Midtjylland har ved flere lejligheder trådt ind i de første kvalifikationsrunder, hvor modstanderne ofte er mindre klubber fra små fodboldnationer.

Derfor skal man nok være mere end blot stor FC Midtjylland-fan for at gætte alle 36 modstandere.

FC Midtjylland har mødt 36 forskellige klubber i Champions League/UEFA Cup og Europa League. Du skal selvfølgelig gætte modstanderen fra både kvalifikationerne og hovedturneringerne.

Du bliver oplyst om, hvilken nation, den enkelte klub kommer fra samt, hvornår FC Midtjylland mødte dem.

Men det nok ikke er ret svært at gætte FC Midtjyllands modstandere i denne sæson, så er det meget svært at gætte nogle af modstanderne fra de 20 år gamle kampe.

Der er i øvrigt stor sandsynlighed for, at listen over FC Midtjyllands europæiske modstandere bliver udvidet markant i de kommende år, hvor man kan forvente, at de skal spille en del internationale kampe.

Prøv også: Gæt alle FC Københavns europæiske modstandere

Du finder alle vores fodboldquizzer her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.