FC Midtjylland Quiz: Gæt alle FCMs europæiske modstandere

glasgow rangers fc midtjylland

I denne fodboldquiz skal du forsøge at gætte alle FC Midtjyllands europæiske modstandere igennem klubbens 21-årige historie.

FC Midtjylland Quiz: Gæt de 36 europæiske modstandere

Alle to år efter, at klubben blev stiftet skulle de prøve kræfter med europæisk fodbold. De fik flere gange lov at prøve lykken i nogle kvalifikationskampen, men det skulle først lykkes for FC Midtjylland at komme i et gruppespil i 2015/2016-sæsonen.

Siden har klubben etableret i den absolutte top af dansk fodbold, hvorfor de også regelmæssigt deltager i de europæiske turneringer.

FC Midtjylland har ved flere lejligheder trådt ind i de første kvalifikationsrunder, hvor modstanderne ofte er mindre klubber fra små fodboldnationer.

Derfor skal man nok være mere end blot stor FC Midtjylland-fan for at gætte alle 36 modstandere.

FC Midtjylland har mødt 36 forskellige klubber i Champions League/UEFA Cup og Europa League. Du skal selvfølgelig gætte modstanderen fra både kvalifikationerne og hovedturneringerne.

Du bliver oplyst om, hvilken nation, den enkelte klub kommer fra samt, hvornår FC Midtjylland mødte dem.

Men det nok ikke er ret svært at gætte FC Midtjyllands modstandere i denne sæson, så er det meget svært at gætte nogle af modstanderne fra de 20 år gamle kampe.

Der er i øvrigt stor sandsynlighed for, at listen over FC Midtjyllands europæiske modstandere bliver udvidet markant i de kommende år, hvor man kan forvente, at de skal spille en del internationale kampe.

Prøv også: Gæt alle FC Københavns europæiske modstandere

Du finder alle vores fodboldquizzer her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.