Fodbold Quiz: Hvem har lavet flest assists i Superligaen siden 2000?

lars jacobsen fodbold

Fodbold Quiz: Flest assists i Superligaen siden 2000/2001

Det er tid til at teste din viden om Superligaen. Vi har lavet en quiz, hvor du skal gætte samtlige spillere, der har lavet mere end 30 assists i Superligaen siden 2000/2001-sæsonen.

Der har været mange dygtige oplæggere i Superligaens historie. Som det så ofte er med Superliga-rekorder, så er det ikke vores allerbedste spillere, der ligger øverst på sådanne lister.

De mest talentfulde spillere plejer at blive solgt relativt hurtigt til udlandet, så spillere som Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Pione Sisto er ikke på listen, kan vi godt afsløre.

Langt størstedelen af spillerne på listen har spillet flere end 200 kampe i Superligaen, og selvom der stadig er nogle aktive Superliga-spillere, så har de fleste stoppet deres aktive karrierer.

Til venstre finder du antallet af oplæg, som spilleren har lavet i Superligaen siden 2000/2001-sæsonen gik i gang.

I højre side finder du de klubber, som den pågældende spiller har lavet en assist for. En spiller kan altså sagtens have spillet i flere klubber, men er ikke blevet noteret for et oplæg.

Du har i alt 10 minutter til at gætte de 34 spillere, der har lavet mere end 30 oplæg.

Find vores fodbold-quiz herunder:

Hos Mesterbold vil du med tiden kunne finde en masse fodboldquizzer, som dog primært vil omhandle Superligaen, som er vores hjertebarn.

Vi har allerede lavet en quiz, som omhandler, hvilke spillere, der har scoret flest mål i Superliga-historien, som du kan finde her.

Foruden fodboldquizzer, så arbejder vi stenhårdt på at have friske odds tips hver uge, som du finder i vores tips-sektion her.

Derudover vil der selvfølgelig være optakter til de mest interessante kampe i Danmark, som du finder på forsiden af Mesterbold.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.