michael laudrup

Vidste du, at Brøndby har haft 23 forskellige cheftræner igennem tiden? Du kan teste din viden om Brøndbys trænere siden 1964 i vores Brøndby-quiz her!

I denne quiz skal du gætte alle Brøndbys trænere igennem tiden. Siden stiftelsen af Brøndby IF tilbage i 1964 har klubben haft 23 forskellige trænere ansat til at styre førsteholdet.

Quiz: Gæt alle Brøndbys trænere siden 1964

I år 2000 valgte klubben for første gang at ansætte en træner med udenlansk pas. Nordmanden skulle senere vise sig at blive et stærkt bekendtskab af dansk fodbold, og du bør ikke have de store problemer med at gætte listens eneste norske træner.

Det er senere hen blevet mere normalt, at danske klubber ansætter udenlandsk arbejdskraft, men størstedelen af navnene er selvfølgelig danske.

Man skal nok være ualmindelig stor Brøndby-fan for at gætte samtlige trænere, men man kan jo prøve at gætte sig frem.

Du bliver oplyst om, hvornår træneren var ansat som førsteholdstræner/cheftræner i klubben og hvilket land, personen er fra.

Prøv at gætte alle Brøndbys trænere her:

Du vil måske undre dig over, at du skal gætte 23 forskellige trænere, men der er 28 felter. Det skyldes selvfølgelig, at to personer har været træner i Brøndby over flere gange.

Det er i øvrigt sandsynligt, at der kommer et nyt navn på listen indenfor en overskuelig fremtid. Kontrakten med Niels Frederiksen udløber om et halvt års tid, og selvom resultaterne har været langt over forventning, så virker Carsten V. Jensen lunken i forhold til at forlænge med den tidligere Lyngby- og Esbjerg-træner.

Hvis du kan lide at teste din viden om fodbold, så har vi en masse fodboldquizzer til dig.

Prøv blandt andet:

Gæt alle FCKs trænere

Hvem har scoret flest mål for Brøndby igennem tiden?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.