jess thorup

Jess Thorup er den 13. cheftræner i FC Københavns historie. Hvor mange af de tidligere FCK-trænere kan du gætte? Prøv vores quiz her!

I denne quiz skal du forsøge at gætte, hvem der har været træner i FC Københavns snart 30-årige historie.

Gæt alle FC Københavns trænere

Mens de fleste nok kan gætte på en vis nordmand, som blev fyret for kort tid siden, så er det langt sværere at gætte trænerne fra 90erne.

I det første årti havde FC København store problemer med at etablere sig i toppen af dansk fodbold. Det kan også aflæses på antallet af trænere, der blev ansat. Faktisk kunne klubben slet ikke finde hoved og hale i det hele før 2000.

Her ansatte man for første gang et international navn som træner, og han rykkede klubben helt enormt.

Siden fulgte nogle år, hvor FCK var lige ved og næsten. Fra 2006 og frem har klubben udviklet sig helt enormt, hvilket i høj grad skal skyldes en enkelt person.

Selvom en træner har været ansat i klubben over flere omgange, så skal du blot gætte navnet en enkelt gang.

Du skal altså ikke tage højde for om en træner har været der flere gange.

Du bliver oplyst om trænerens periode i klubben samt nationaliteten.

Test din viden om alle FC Københavns trænere lige her:

De FCK-fans, der var med fra de spæde år, kan nok sagtens gætte samtlige 13 navne. Hører du til den nyere generation, så må man håbe, at du har læst op din historie, for der er nogle overraskende navne.

Mens få cheftrænere har haft flere succesfulde sæsoner i klubben, så er der også mange trænere, som har stået i spidsen for FCK i meget få kampe.

En af trænerne nåede kun en enkelt kamp i spidsen før han blev fyret. Forklaringen lød på dårlig kemi mellem truppen, staben og så cheftræneren.

Hvis du kan lide at quizze om fodbold, så har vi en lang række til dig her:

Gæt alle FC Københavns modstandere i Europa!

Hvem har spillet flest kampe i Superligaen?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.