dansk fodbold

53 spillere har været på banen mindst 200 gange i Superligaen siden 2005– hvor mange kan du gætte? Prøv vores Superliga-quiz her!

I denne quiz skal du forsøge at gætte alle spillere, der har fået mindst 200 kampe i Superligaen siden 2005/2006-sæsonen. Det har hele 53 forskellige spillere prøvet, og en stor del af disse spillere er fortsat aktive, så der burde være gode muligheder for dig.

Superliga Quiz: Gæt spillere med mindst 200 kampe siden 2005

Du skal have en ualmindelig god hukommelse for at gætte samtlige 53 spillere. Du får dog en smule hjælp.

Det bliver oplyst, hvilke klubber, den enkelte spiller har repræsenteret i Superligaen. Derudover vil spillerne, som fortsat er på kontrakt i en Superliga-klub (pr. 01/04-2020) være markeret med en * efter deres navn.

Det vil selvfølgelig også være oplyst, hvor mange kampe, spillerne har fået.

Der er selvfølgelig et hav af Superliga-legender i denne quiz. Mange af spillerne var profiler i 90’erne og 00’erne, men der er desværre en kedelig tendens i fodbolden i disse år.

Spillerne bruger i højere grad de danske klubber som et springbræt på vej til udlandet, hvor pengene og mulighederne er større.

Du har 10 minutter til at gætte så mange spillere, som du kan. Det er i øvrigt nok bare at skrive en spillers efternavn.

Hvor mange Superliga-spillere, der har fået mindst 200 kampe, kan du gætte? Test din viden her:

Grundet pladsmangel i quizzen, så bliver flere klubber forkortet, og for god ordens skyld, så bliver det forklaret her:

 • AGF: Aarhus Gymnastik Forening
 • AaB: Aalborg Boldspilklub
 • ACH: AC Horsens
 • BIF: Brøndby IF
 • EfB: Esbjerg forenede Boldklubber
 • FCK: FC København
 • FCM: FC Midtjylland
 • FCN: FC Nordsjælland
 • FCV: FC Vestjsælland
 • LBK: Lyngby BK (inkluderer også Lyngby FC, som klubben hed før 2001)
 • OB: Odense Boldklub
 • SE: Sønderjysk Elitesport
 • VFF: Vendsyssel Forenede Fodboldklubber

Vi har valgt at skære grænsen i 2005 for at være sikker på dataen. Længere tilbage i tiden var fodboldstatistik ikke lige så stort, som det er i dag, og derfor var der flere usikkerheder.

Al data er taget fra Transfermarkt, som er en ganske pålidelig kilde. Der kan dog være fejl, så det beklager vi selvfølgelig, hvis du skulle løbe ind i.

Vi har i øvrigt en masse andre fodboldquizzer til dig:

- Flest oplæg i Superligaens historie

- Dyreste spillere i Superligaen

- Flest mål i Superligaen nogensinde

- Alle klubber i Superligaens historie

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.