danmark

Vi er i gang med den 30. sæson af Superligaen siden omstruktureringen i 1991. I den tid har der været 33 forskellige hold i Danmarks bedste fodboldrække – hvor mange kan du gætte?

Vi starter 2020 ud med en quiz om Superligaen. Du har 10 minutter til at gætte alle de hold, som har deltaget i Danmarks bedste række siden den blev lavet om i 1991.

Det kan måske lyde nemt, men der er en del hold, som ikke længere er en del af toppen i dansk fodbold, men som har spillet en rolle for mange år siden.

Derudover, så har en del klubber skiftet navn eller er blevet en del af overbygninger, hvilket kan gøre det en smule mere besværligt at huske alle 33 forskellige mandskaber.

De 14 hold, som i skrivende stund (januar 2020), er en del af Superligaen har fået en stjerne ud for ledetråden.

De fleste kan nok komme i tanke om hold som FC København og Brøndby, men kan du også gætte nogle af hold, som blot har været i Superligaen en enkelt gang eller to tilbage i 1990erne.

Flere af mandskaberne på listen er desværre blevet begæret konkurs i løbet af årene, hvorfor de nu er at finde i de lavere rækker. En enkel klub har dog formået at tage turen tilbage til Danmarks bedste række efter en konkurs i starten af dette årtusinde.

Fem af de 33 hold har kun været i Superligaen i en enkelt sæson, og flere af disse var godt tilbage i tiden, men der er også et enkelt hold, hvis eneste deltagelse i Superligaen var i 2018/2019-sæsonen.

Det er umiddelbart ikke umuligt, at listen kan blive udvidet i næste sæson. Selvom der kun skal findes en enkelt oprykker fra 1. division i denne sæson, så er hold som FC Fredericia og Kolding IF med i toppen.

Guide: Sådan får du den bedste odds bonus

Hvis du er interesseret i at quizze om Superligaen, så har vi nogle andre quizzer her.

Du kan eksempelvis teste din viden i disse:

Du kan også prøve nogle af vores quizzer om landsholdet.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk