Brøndby Quiz: Gæt alle Brøndbys trænere siden 1964

michael laudrup

I denne quiz skal du gætte alle Brøndbys trænere igennem tiden. Siden stiftelsen af Brøndby IF tilbage i 1964 har klubben haft 23 forskellige trænere ansat til at styre førsteholdet.

Quiz: Gæt alle Brøndbys trænere siden 1964

I år 2000 valgte klubben for første gang at ansætte en træner med udenlansk pas. Nordmanden skulle senere vise sig at blive et stærkt bekendtskab af dansk fodbold, og du bør ikke have de store problemer med at gætte listens eneste norske træner.

Det er senere hen blevet mere normalt, at danske klubber ansætter udenlandsk arbejdskraft, men størstedelen af navnene er selvfølgelig danske.

Man skal nok være ualmindelig stor Brøndby-fan for at gætte samtlige trænere, men man kan jo prøve at gætte sig frem.

Du bliver oplyst om, hvornår træneren var ansat som førsteholdstræner/cheftræner i klubben og hvilket land, personen er fra.

Prøv at gætte alle Brøndbys trænere her:

Du vil måske undre dig over, at du skal gætte 23 forskellige trænere, men der er 28 felter. Det skyldes selvfølgelig, at to personer har været træner i Brøndby over flere gange.

Det er i øvrigt sandsynligt, at der kommer et nyt navn på listen indenfor en overskuelig fremtid. Kontrakten med Niels Frederiksen udløber om et halvt års tid, og selvom resultaterne har været langt over forventning, så virker Carsten V. Jensen lunken i forhold til at forlænge med den tidligere Lyngby- og Esbjerg-træner.

Hvis du kan lide at teste din viden om fodbold, så har vi en masse fodboldquizzer til dig.

Prøv blandt andet:

Gæt alle FCKs trænere

Hvem har scoret flest mål for Brøndby igennem tiden?

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.