La Liga: Optakt til El Derbi Madrileño

Læs vores optakt til La Liga-kampen mellem Atletico Madrid og Real Madrid, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Hvordan kan man se Atletico Madrid – Real Madrid via live stream?

Du skal oprette en profil hos bet365 for at se lørdagens store derby mellem Atletico Madrid og Real Madrid. Opret en profil, indsæt mindst 50 kroner på kontoen, og herefter har du fri adgang til alle kampe fra den spanske La Liga. Kom i gang med det samme!

Atletico og Real er bagud i La Liga

Det har ikke været en ønskestart for de to Madrid-klubber, som igennem de senere år har domineret europæisk fodbold.

Atletico Madrid har lige skulle finde sig til rette på det nye stadion, Wanda Metropolitano, og spillerne føler sig fortsat ikke lige så trygge som på Vicente Calderon.

Real Madrid er muligvis en smule udkørte efter endnu en lang sæson, hvor de vandt The Double med La Liga og deres 12. Champions League-trofæ, hvilket i øvrigt er klart flere end noget andet hold har præsteret.

Efter de første 11 kampe ligger Atletico og Real Madrid på en delt tredjeplads med 23 point. De har dermed hele otte point op til rivalerne fra FC Barcelona, som har været overraskende gode i årets spanske turnering.

Taberen bliver ikke mester

Med et hul på otte point op til Barcelona, så er det en must-win kamp for begge mandskaber. En uafgjort vil højst sandsynligt øge Barcelonas forspring til 10 point, hvilket bliver for svært at hente, og taber man kampen, så kan man vænke farvel til La Liga 2017/2018.

Hos Atletico Madrid er det offensiven, der er problemet. Der er såmænd masser af kvalitet i benene på Antoine Griezmann, Yannick Ferreira Carrasco og de andre stjerner, men de har ikke formået at lave mere end et mål i en kamp siden den 23. september, hvor de vandt 2-0 over Sevilla.

Real Madrid har også været overraskende dårlige i denne sæson, og det er ikke mere end to-tre måneder siden, at man så dem som verdens med afstand stærkeste hold. Heller ikke hos Real er der noget i vejen med spillermaterialet, men Zidane får ikke det maksimale ud af holdet i øjeblikket.

Real Madrid mangler profiler

Det bliver ikke nemmere af, at den franske legende må se bort fra nogle af profilerne på holdet. Målmand Keylor Navas har været skadet igennem længere tid, og erstatningen Kiko Casilla har ikke samme niveau.

Gareth Bale har netop fået sin skade nummer 27 (!) i sin tid i Madrid, og han sidder endnu en gang ude.

Der er tvivl omkring Luka Modric, som ikke har trænet sammen med resten af holdet, men i stedet med sin landsmand Mateo Kovacic. Isco har været en smule tvivlsom, men skulle blive klar til kampen.

Atletico Madrid-manager Diego Simeone kan næsten stille i stærkeste opstilling efter, at Koke har meldt sig klar til kamp.

Det er i øvrigt det første stadion på det imponerende Wanda Metropolitano, og der ventes 65.000 tilskuere på lægterne.

Odds på Atletico Madrid – Real Madrid

Bookmakerne forestiller sig en lige kamp, men ser alligevel Real Madrid som favoritter på trods af udebanen. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Atletico Madrid: 3.20
  • Uafgjort: 3.40
  • Real Madrid: 2.25

Hvornår spilles Atletico Madrid – Real Madrid?

Atletico Madrid – Real Madrid spilles lørdag den 18. november kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.