La Liga: Se Athletic Club – FC Barcelona Online Live Stream

san mames i bilbao

I vores optakt til La Liga-kampen Athletic Bilbao – Barcelona kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se La Liga online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Athletic Bilbao – Barcelona: Online live streaming og TV

Du kan se La Liga-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona med online live streaming og TV i Danmark. Vil du helst se spansk fodbold i TV, så skal du slå ind på TV2 Player, som sender hele kampen.

Vil du hellere live streame Athletic Bilbao – Barcelona online, så kan du gøre det hos bet365.

Med en bruger hos bet365, så kan du live streame samtlige kampe fra La Liga hvert år, og du skal ikke engang betale noget.

Se Athletic Bilbao – Barcelona her!

Barcelona har det ekstremt svært i Bilbao

FC Barcelona nyder sjældent turene til Baskerlandet, hvor de har haft det notorisk svært imod Real Sociedad og Athletic Club.

Selvom Bilbao ikke længere er på det samme niveau, som de var for en håndfuld år siden, så har Barca ikke formået at vinde på baskernes hjemmebane i de seneste tre forsøg.

Barcelonas form har været meget svingende i denne sæson, og træner Ronald Koeman har haft svært ved at finde sin idealopstilling, men noget kunne tyde på, at han er ved at finde den.

Barca har ikke tabt siden de to forfærdelige kampe i starten af december, som endte med et 2-1-nederlag imod Cadiz, hvorefter de blev kørt over af Juventus med hele 3-0 på Camp Nou.

Den seneste kamp mellem Barca og Bilbao blev spillet tilbage i juni 2020, hvor Barca vandt 1-0 hjemme i Catalonien. Lionel Messi scorede målet på oplæg af Ivan Rakitic.

Athletic har netop ansat Marcelino

Efter 21 point i de første 17 La Liga-kampe, så valgte Athletic at afskedige cheftræner Gaizka Garitano.

Ind er kommet den meget rutinerede Marcelino, som tidligere har været i Zaragoza, Racing Santander, Sevilla, Villarreal og senest Valencia.

Han plejer at sætte en stærk defensiv organisation op i en 4-4-2-opstilling, som de fleste hold har svært ved at spille imod.

Han har mødt Barcelona hele 21 gange, men han har kun formået at besejre storklubben en enkelt gang.

Det skete dog i det seneste møde, hvor hans Valencia-mandskab vandt 2-1 i Copa del Rey-finalen i 2019.

Lionel Messi er tilbage

Lionel Messi, der muligvis er verdens bedste fodboldspiller nogensinde, er i karrierens efterår. Han har ytret et ønske om at komme væk fra klubben, og det kan ses på hans præstationer.

Han spiller dog fortsat på så højt et niveau, at han er væsentlig bedre end alle andre spillere på banen, og det kommer også til at gælde imod Athletic.

Efter at have misset kampen imod Eibar med en ankelskade, så gjorde han comeback i den efterfølgende kamp imod Huesca, som Barca vandt med 1-0.

Argentineren forventes at starte inde, og det kan meget vel være ved siden af en dansker.

Martin Braithwaite kan få endnu en startplads

Martin Braithwaite er ved at arbejde sig ind i startopstillingen hos Ronald Koeman, som tydeligvis har et godt øje til landsholdsangriberen.

I de seneste mange kampe er Brathwaite blevet foretrukket over Antoine Griezmann som den øverste angriber, hvilket virker en smule voldsomt.

Det er danskerens løbearbejde, som oftest bliver fremhævet, og det er da ingen hemmelighed, at han teknisk set er noget svagere end mange af hans holdkammerater.

Athletic Bilbao – Barcelona: Skader og karantæner

Athletic mangler Unai Lopez og Yeray Alvarez, mens FC Barcelona mangler Philippe Coutinho.

Athletic Bilbao – Barcelona: Forventede startopstillinger

Bilbao

Unai Simon

Oscar De Marcos – Unai Nunez – Inigo Martinez – Yuri

Unai Vencedor – Mikel Vesga

Inaki Williams – Iker Munain – Alex Berenguer

Raul Garcia

Barca

Marc-André ter Stegen

Sergino Dest – Ronald Araujo – Clement Lenglet – Jordi Alba

Pedri – Sergio Busquets – Frenkie De Jong

Lionel Messi – Martin Braithwaite – Ousmane Dembélé

Athletic Bilbao – Barcelona: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Athletic Bilbao – Barcelona?

Athletic Bilbao – Barcelona spilles onsdag den 6. januar kl. 21.00.

Hvor spilles Athletic Bilbao – Barcelona?

Athletic Bilbao – Barcelona spilles på San Mamés, Bilbao.

Hvor kan man live streame Athletic Bilbao – Barcelona?

Athletic Bilbao – Barcelona kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Athletic Bilbao – Barcelona hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Athletic Bilbao – Barcelona hos bet365, da du skal have en finansieret konto eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Hvilken dansk TV-kanal sender Athletic Bilbao – Barcelona?

Athletic Bilbao – Barcelona sendes på TV2 Play i Danmark.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.