Italien – Saudi Arabien: Spændende venskabskamp med live stream

Her kan du læse vores optakt til venskabskampen mellem Italien – Saudi Arabien, hvor du finder tips til live streaming og odds.

Det ene hold skal til VM – det andet skal ikke.

Det kommer nok bag på flere, at både Saudi Arabien skal deltage til dette års VM, samt at Italien ikke skal. Italien har været fast inventar ved de sidste 60 år. Bødlen til Italiens VM-fald var Sverige. De spillede 1-0 mod Italien på hjemmebane og holdte den 0-0 på udebanen. Du kan blandt andet læse om kampen Italien – Sverige her.

Saudi Arabien endte på en 2. plads i deres gruppe foran Australien, hvilket kom bag på mange. De skulle dermed ikke ud i nogle ekstra Play Off-kampe, og kunne sammen med Japan smutte direkte til VM i Rusland 2018.

Nye og forfriskende forstærkninger til Italiens landshold

Efter Italien ikke kvalificerede sig til VM i Rusland, så er der sket en masse for det italienske landshold. Legender som Chiellini, Barzagli, De Rossi og Gianluigi Buffon har pensionerede sig selv fra landsholdet, hvilke må gøre ondt på det italienske landshold, for det findes potentielt 4 kaptajner blandt disse spillere.

Det Italienske Fodboldforbund fyrerede også træneren Giampiero Ventura og erstattede ham med Roberto Mancini. Leonardo Bonucci er også blevet udnævnt som kaptajn i de næste 3 venskabskampe, så man kan sige, at det er nærmest et helt nyt italiensk landshold der spiller.

Mancini byder på Balotelli-comeback i de 3 nye venskabskampe

Venskabskampene byder også på nye offensive indslag i den Italienske trup. Den altid-kontroversielle Mario Balotelli er blevet udtaget til at spille for Italien endnu engang, hvilket er lidt spøjst, når man tænker tilbage på Mancini og Balotellis tidligere eskapader. Mange husker nok en træning i Manchester City, hvor Mancini blev så rasende på Balotelli at han rev og flåede i hans trøje.

Skal man forsvare Balotelli, så har han også gjort sig fortjent til udtagelsen. Han har scoret 18 mål på 28 kampe i franske Ligue 1 og 6 mål i 7 Europa League-kampe. Saudi Arabien har ikke verdens bedste forsvar, så de kommer gevaldigt på prøve, når de møder Super-Mario og Italien.

Odds på Italien – Saudi Arabien: En kamp med potentielle mange mål

Vi tror ikke at det bliver det samme Italien, som vi er vant til at se. Vi tror at de satser på en mere offensiv tilgang til venskabskampene. Mod en modstander som Saudi Arabien, så kan der sagtens komme mange mål. Saudi Arabien har heller ikke noget dårligt hold, når det kommer til midtbanespillere og angribere, så det kunne sagtens blive en målfarlig affære.

Vi anbefaler følgende odds på Italien – Saudi Arabien:

Odds er fra 28/05 kl 11.30.

Over 2.5 mål i kampen til 1.72.

Spil på kampen hos Bet365 her!

Italien – Saudi Arabien: Live streaming

Kampen skal selvfølgelig ses med live stream på Bet365. Kampen bliver spillet mandag den 28. maj kl. 20.45 – så gør dig klar til et spændende opgør i Schweiz, St. Gallen.