Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 mar, 2019

Optakt til landskampen Schweiz – Danmark

fodbold danmark

I vores optakt til EM-kvalkampen Schweiz – Danmark finder du info om skader, karantæner, forventede startopstilling, odds bonus sider, live streaming og meget mere! Vi har i øvrigt lavet et odds tip til kampen, som du kan finde her!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark får det svært i Schweiz

Det bliver bestemt ikke en nem kamp for Danmark på udebane imod Schweiz. Det er vores klart sværeste kamp i EM-kvalifikationsgruppen, hvor vi også skal møde Irland, Georgien og Gibraltar.

Får vi point med hjem fra Schweiz, så skal meget gå galt, hvis ikke Danmark kommer til EM i 2020, men det kan vi også få problemer med.

Vi spillede en ret skidt venskabskamp i torsdags på udebane imod Kosovo, men det bør være nogle anderledes motiverede landsholdssspillere, vi ser på banen tirsdag aften, når der står point på spil.

Alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Schweiz uden stjernerne

Heldigvis for Danmark, så kommer Schweiz til at spille uden deres største og mest profilerede spiller. Liverpool-kanten Xherdan Shaqiri er ude med en skade, og det er en stor bet for Schweiz at måtte undvære ham.

I en alder af kun 27 år har han allerede opnået 80 landskampe, i hvilke han har nettet 22 gange. Der er udmærkede erstatninger, men ingen på samme niveau, så det er godt nyt for Danmark.

Han er faktisk ikke den eneste stjerne, som Schweiz må undvære. Den normale topangriber Haris Seferovic er nemlig heller ikke med i truppen.

Seferovic scorede et flot hattrick, da Schweiz vandt 5-2 over Belgien i Nations League og har generelt været en vigtig mand for dem.

Overblik: Sådan er lønnen i alle de europæiske ligaer!

Danmark skifter i startopstillingen

Torsdag aften spillede Danmark en venskabskamp imod Kosovo, som endte 2-2. Da der kun er fem hold i vores kvalifikationsgruppe, så er vi tvunget til at spille nogle venskabskampe, og Danmarks landstræner Åge Hareide lagde ikke skjul på, at man helst havde været kampen foruden.

Omvendt fik vi muligheden for at benytte nogle reservespillere, så der var blandt andet debut til Dortmund-spilleren Jacob Bruun Larsen.

Lukas Lerager startede på den offensive midtbanerolle, hvor Christian Eriksen dog fik den sidste halve time.

Kasper Schmeichel, Henrik Dalsgaard, Thomas Delaney og Martin Braithwaite fik dog hele kampen, og de forventes også at starte inde imod Schweiz.

Infografik: Hvor er landsholdsspillerne født?

Danmark har muligvis flere kræfter

Mens Danmark har været ude i en venskabskamp som optakt til kampen imod Schweiz, så har vores modstandere spillet en vigtig udekamp imod Georgien.

Danmark spillede torsdag aften i Kosovo, så der bør ikke være træthedsproblemer imod Schweiz tirsdag.

Schweiz spillede dog først lørdag, så de har kun tre dage, og derudover har de været på en relativt lang tur til Georgien.

Det er ikke til at sige om det reelt betyder noget, men der kan da være nogle træthedstegn hos de schweiziske spillere, som ikke har kunne rotere på samme måde som de danske.

Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere nogensinde!

Schweiz – Danmark: Skader og karantæner

Som omtalt er Schweiz-stjernen Xherdan Shaqiri ude med en skade, men derudover er der ikke nogle store mangler på deres hold.

Robert Skov var egentlig udtaget til Danmarks trup, men måtte melde fra, da han blev skadet den seneste Superliga-kamp.

Jacob Bruun Larsen blev kaldt ind som erstatning og fik debut i torsdags.

Top 10: Flest landskampe for Danmark!

Schweiz – Danmark: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Schweiz – Danmark:

Schweiz

Yann Sommer

Stephan Licthsteiner – Nico Elvedi – Manuel Akanji – Ricardo Rodriguez

Denis Zakaria – Granit Xhaka – Remo Freuler

Breel Embolo – Mario Gavranovic – Steven Zubar

Danmark

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard – Simon Kjær – Mathias Jørgensen – Jens Stryger Larsen

Thomas Delaney – Lasse Schøne

Yussuf Poulsen – Christian Eriksen – Martin Braithwaite

Nicolai Jørgensen

Schweiz – Danmark: Odds

Hvis du vil gøre landskampen ekstra spændende, så kan du kigge på odds på Schweiz – Danmark. Du kan få disse odds hos bet365 (odds er fra 22/03 – 11.00):

  • Schweiz: 2.05
  • Uafgjort: 3.25
  • Danmark: 3.70

Find alle vores odds tips på fodbold her!

Schweiz – Danmark: Live Streaming og TV

Du kan både se landskampen Schweiz – Danmark med live streaming og i TV. Vil du live streame landskampen, så kan dette gøres på Eurosport Player

Vil du se landskampen i TV, så kan du se den på Kanal 5.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.