Wales – Spanien: Optakt, odds og live stream

Læs vores optakt til landskampen mellem Wales og Spanien, og find både odds og live stream-info her!

Wales er meget stærke på hjemmebane

Wales og Spanien møder hinanden torsdag aften. Der er tale om en venskabskamp, der spilles på Principality Stadium i Cardiff, og begge nationer bruger den som forberdelse til de kommende Nations League-kampe, hvor der står point på spil.

Wales er i den samme gruppe som Danmark i Nations League, men der venter dem en udekamp imod Irland på tirsdag – kort efter Danmarks kamp, som du i øvrigt kan læse mere om snarest.

Spanien er tager imod England mandag aften, og kan nærmest allerede sikre sig førstepladsen i gruppen, hvis de vinder kampen.

Spanien er selvfølgelig det stærkeste hold, og det forventes også, at de vinder kampen i Wales, men man skal ikke undervurdere waliserne, som har fået et ganske solidt hold.

Meget står og falder med Gareth Bale, som du kan læse meget mere om længere nede, men der er også profiler som Aaron Ramsey og Ashley Williams på holdkortet.

Særligt hjemme i Cardiff har Wales mange gode resultater med sig, og de smaskede Irland med 4-0 i deres seneste hjemmekamp efter en fremragende præstation.

I VM-kvalifikationen slog de blandt andet Belgien med 3-1, og de var ubesejret hjemme i Wales indtil den sidste og afgørende kamp imod Irland, som de tabte med 0-1.

Læs også: Sådan ser du Superliga-fodbold!

Spanien har været lovende under Luis Enrique

Spanien var fuldstændigt fremragende i VM-kvalifikationen, men fyrede så manager Julen Lopetegui umiddelbart før slutrunden, og det var derfor ikke så underligt, at Spanien fejlede big time.

Nu har de ansat Luis Enrique, og selvom de kun har spillet to kampe, så virker de meget lovende.

De startede med at møde England på udebane i Nations League, hvor de kom bagud 1-0, men vendte kampen, og vandt 2-1.

Efterfølgende fik de besøg af Kroatien, og her viste Spanien deres høje niveau. Efter mål af Saul, Marco Asensio, Rodrigo, Sergio Ramos og Isco vandt Spanien hele 6-0, og de virker som verdens ubestridt bedste landshold i øjeblikket.

Luis Enrique har – noget kontroversielt – ikke udtaget Jordi Alba i sin tid som landstræner for Spanien. De to kender hinanden fra FC Barcelona, hvor de vandt et hav af titler sammen, men Jose Gaya fra Valencia bliver foretrukket i øjeblikket.

Læs også: Alt om Caroline Wozniacki!

Gareth Bale er tvivlsom

Wales klart største stjerne er naturligvis Real Madrid-spilleren Gareth Bale. Angriberen fik en fantastisk start på sæonen, og han scorede blandt andet et vanvittigt flot mål imod Irland i den føromtalte 4-0-sejr.

Men som historien altid har været med Gareth Bale, så er han blevet ramt af en skade, og han er derfor tvivlsom til landskampen mellem Wales og Spanien.

Han har selv udtalt, at han er 50/50 i forhold til at blive klar til kampen, men Real Madrid vil med garanti gøre deres for, at han bliver sparet, da der venter et hidsigt efterårsprogram for de tredobbelte Champions League-vindere.

Wales – Spanien: Odds

Der er ingen tvivl om, at Spanien er favoritter til at vinde kampen imod Wales, men det er selvfølgelig ikke det samme som, at der værdi på spaniernene.

Du kan få disse og mange flere odds hos bet365 (fra 10/10 – 14.00):

  • Wales: 10.00
  • Uafgjort: 5.25
  • Spanen: 1.36

Wales – Spanien: Live streaming

Det er ikke muligt at se kampen mellem Wales og Spanien på dansk tv, men vi skal selvfølgelig nok opdatere artiklen, hvis der skulle ske noget nyt.

Det er heller ikke muligt at live streame kampen online hos de store streaming-tjenester.

Læs mere om fodbold i TV her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.