fodbold mål spanien

Onsdagens mest spændende opgør finder sted på Camp Nou i Barcelona, hvor Barca tager imod Sevilla i Copa del Rey, og vi kan forvente et brag af en kamp!

Sevilla vandt fortjent i det første opgør

Copa del Rey-opgør spilles som bekendt over to kampe. Sevilla og Barcelona åbnede således kvartfinalen på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan i sidste uge, og det blev til en klar og fortjent Sevilla-sejr.

Barcelona-træner Ernesto Valverde havde på forhånd valgt at spare en lang række profiler, så hverken Luis Suarez eller Lionel Messi var med fra kampens begyndelse, og derudover manglede de også den skadede Ousmane Dembélé.

Det stod 0-0 ved pausen, men Pablo Sarabia bragte Sevilla foran 1-0 efter 58 minutters spil. 20 minutter senere scorede Wissam Ben Yedder til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Barcelonas forsvarsspil var ved flere lejligheder helt i skoven, og man må gå ud fra, at de er mere koncentrerede i returkampen på Camp Nou.

- Sådan ser du La Liga fodbold i Danmark!

Barcelona plejer at tage Copa del Rey seriøst

Barcelona plejer nemlig – ligesom Sevilla i øvrigt – at tage Copa del Rey ganske seriøst. Hele 30 gange har Barcelona vundet den spanske pokalturnering, hvilket er væsentligt flere end alle andre hold i Spanien.

Sevilla har vundet den fem gange, men har været i relativt mange finaler i løbet af de senere år. Således var sidste sæsons Copa del Rey-finale imellem netop Barcelona og Sevilla, som Barcelona vandt 5-0 efter en fantastisk kamp på Wanda Metropolitano i Madrid.

Barcelona har faktisk vundet de seneste fire Copa del Rey-trofæer. Det kan dog blive svært for dem at vinde den femte på stribe, da de er nede 0-2 fra det første opgør i Sevilla.

- Se alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Sevilla er ikke gode på udebane

Til gengæld er der kæmpe forskel på Sevilla på hjemme- og udebane. De har en af Spaniens klart stærkeste hjemmebaner på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan, men de er anderledes nemme at have med at gøre, når de spiller på udebane.

Kigger man på denne sæsons La Liga, så har Sevilla fået 23 point i 10 hjemmekampe, mens de kun har fået 13 point i 11 udekampe. Det samme gjorde sig gældende i sidste sæson, hvor de fik 38 point hjemme mod kun 20 på udebane.

Kigger man på Sevillas seneste 10 udekampe, så har de kun vundet to af disse, og det var imod Club Athletic i Copa del Rey, og 3-2 imod Akhisar Belediyespor i Europa League.

Barcelona bør altså have udmærkede muligheder for at vende kampen hjemme på Camp Nou, hvis de ellers stiller med Lionel Messi og de andre superstjerner fra kampens start.

Barcelona – Sevilla: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Barcelona – Sevilla:

Barcelona

Jasper Cillesen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Luis Suarez – Coutinho

Sevilla

Juan Soriano

Gabriel Mercado – Simon Kjær – Sergi Gomez

Jesus Navas – Pablo Sarabia – Ibrahim Amadou – Ever Banega – Sergio Escudero

Quincy Promes – Wissam Ben Yedder

Barcelona – Sevilla: Odds

Du kan selvfølgelig spille på Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Sevilla, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 28/01 – 13.45):

  • Barcelona: 1.25
  • Uafgjort: 5.75
  • Sevilla: 11.00

- Se vores odds tip til kampen her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk