Brasilien og Belgien mødes i den mest interessante og stjernebesatte kvartfinale ved VM 2018. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Brasilien – Belgien, hvor du også finder informationer om odds og live streaming!

Vinderen af Brasilien – Belgien bliver VM-favorit

Det ligner på forhånd et brag af en kamp, når Brasilien og Belgien støder sammen i Kazan ved den anden kvartfinale under VM i fodbold 2018.

Det er to af slutrundens allerstærkeste hold, og det kan meget vel gå hen og blive underholdende og dramatisk. Vi har fået nogle fantastiske kampe på det seneste, herunder tre straffesparkskonkurrencer, og det er bestemt også en realistisk mulighed i kampen mellem Brasilien og Belgien.

Langt størstedelen af de andre forhåndsfavoritter er allerede røget ud af VM, og derfor er der ikke ret mange storhold med længere. Det er således retfærdigt at sige, at vinderen af kampen mellem Brasilien og Belgien bliver den helt store favorit til at vinde verdensmesterskabet i 2018.

Brasilien har virket mere solide

Selvom Belgien har vundet samtlige fire kampe, som de har spillet, så virker Brasilien alligevel som et mere stabilt og velfungerende hold.

Belgien har sikkert besejret Panama og Tunesien, mens de også vandt den kedelige og døde kamp imod England, som man dog ikke skal lægge meget i. Senest vandt de så 3-2 over Japan i 1/8-finalen efter et historisk comeback i det absolut sidste minut af tillægtiden.

De spillede ikke særligt godt, og det virker ikke så overbevisende, hvad landstræner Roberto Martinez har gang i.

Brasilien har ikke mødt de helt svære hold endnu, men de har virket som et mere stabilt hold, hvor landstræner Tite virker i kontrol over særligt defensiven.

Brasilien er blevet bedre som slutrunden er skredet frem, men det samme kan ikke siges om Belgien.

Skal Belgien ændre opstilling?

Netop derfor har der også været snak om, hvorvidt Belgien skal ændre lidt på deres holdopstilling før kampen imod Brasilien.

Særligt Kevin De Bruynes placering på den centrale midtbane er blevet kritiseret, da han tydeligvis er bedre tættere på målet, hvor han er en stor trussel. Derudover så kan det blive problematisk med Thomas Meunier liggende offensivt på wingbacken imod en venstreside, hvor Neymar og Coutinho huserer.

På trods af nogle stærke midterforsvarere, så har Belgiens forsvar virket lidt hullet, og de bliver for alvor testet i kvartfinalen, når de møder Brasilien. En kamp du i øvrigt kan live streame online.

Odds på Brasilien – Belgien

Du kan selvfølgelig også spille Brasilien – Belgien, og du får følgende odds hos bet365:

  • Brasilien: 2.10
  • Uafgjort: 3.50
  • Belgien: 3.75

Sådan live streamer man Brasilien – Belgien

Hvis du vil live streame Brasilien – Belgien på nettet, så skal du oprette en profil hos TV2 Play.

Opret dig hos TV2 Play her!

Hvornår kan man live streame Brasilien – Belgien?

Kampen mellem Brasilien og Belgien kan live streames fredag den 6. juli kl. 20.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere