Chelsea afstraffede FC Nordsjælland

Mon ikke den hollandske dommer Bas Nijhaus sparer lidt på fløjtekraften, når det gælder straffespark i den kommende tid? I hvert fald delte han tre ud i første halvleg af kampen i mellem Chelsea og FC Nordsjælland og var i den grad manden i centrum i første halvleg

Men inden straffe-eskpeditionerne startede, så man et Chelsea-hold i fuld kontrol med kampen

De vidste, at de under alle omstændigheder skulle vinde for at have en chance for at gå videre, så det var fuld fart frem over Broen denne aften

Første store chance var til Victor Moses, som i sin højre side flot firsttimede et indlæg fra Ashley Cole i venstre, men Jesper Hansen stod, hvor han skulle

Det gjorde han også, da både Fernando Torres og Eden Hazard fik fyret af efter kontraer få minutter senere, og man frygtede det værste

Men FCN red stormen af, og efter den halve time var rundet, gik det for alvor stærkt: Først fyrede Anders Christiansen af udefra, og bolden ramte Gary Cahill på armen

Det så ud som om, at det skete uden for feltet, men dommer Nijhus dømte straffe

Det tog anfører Nicolai Stokholm, men ikke særligt godt

Petr Cech kunne forholdsvist let dykke til sin egen højre side og snuppe bolden

Tre minutter senere var den så gal i den anden ende

Cahill headede, og Mikkel Bechmann havde klart armen på

Straffe, men det valgte Hazard at sætte til venstre for Hansen, som flot tog det

Der skulle dog ikke gå mere end tre minutter, før der igen var straffe

Juan Mata bankede mod mål, og Patrick Mtiliga fik hånden på

Lidt tvivlsomt straffe, men det var David Luiz ligeglad med, for han hamrede bolden op i hjørnet uden chance for Hansen

FCN kunne dog ikke holde dette, for i slutminutterne sendte Moses bolden til Torres i højre side

Han fik den i to omgange forbi Hansen og lagde den ind i et tomt mål

Dramatisk halvleg og anden startede ligeså

Der var ikke spillet mere end et minut, før Kasper Lorentzen fandt Joshua John, og så var der reduceret

Vild glæde hos FCN, men det varede ikke længe, så var Chelsea på pletten

Først lagde Mata den flot ind til Cahill, som headede den utageligt ind, og så blev der slået en fantastisk kontra, hvor Hazard sprintede over en halv banelængde, tog Torres med i en bande og lagde den ind til Torres igen, som tæt inde under mål fik den ind til 4-1

Værre blev det få minutter senere, da Mata fik ført bolden op og selv afsluttede i to omgange til 5-1

Så var der udsolgt hos Nordsjælland, og Stokholm mistede bolden midt på egen bane til Mata, som lagde den hen til indskiftede Oscar, som let kunne sætte den ind

Nok var der klasseforskel, men alligevel

Så var der dømte legestue fra Chelseas side, og flere spillere havde gode tilbud, deriblandt Torres, Oscar, David Luiz og Moses med hælen efter en elegant aflevering fra Torres bag om støttebenet

Men det blev ved de 6-1, som Chelsea ikke kunne bruge til noget som helst, da Juventus slog Shakhtar Donetsk med 1-0 og snuppede førstepladsen i gruppen foran ukrainerne, hvilket efterlader englænderne i Europa League