FC København kommer på en svær opgave torsdag aften, når de møder CSKA Sofia i Europa League-kvalifikationen, og du kan læse mere om kampen her!

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen mellem FC København og CSKA Sofia, og find live streaming og odds til kampen.

FC København er favoritter imod CSKA Sofia

Der venter to vigtige og interessant Europa League-kvalkampe mellem CSKA Sofia og FC København.

På forhånd regnes FCK som klare favoritter til at gå videre fra den tredje runde i Europa League-kvalifikationen, men det kan sagtens blive mere tæt end som så.

FC København er efterhånden kommet i en god forfatning, og deres spiller budget er væsentlig større end CSKA Sofias, men det er et meget formstærk bulgarsk hold, de møder.

Den første kamp spilles torsdag på Balgarska Armia Stadium i Sofia, mens der er returkamp om en uge i Parken.

Det plejer at være en fordel at starte på udebane, hvorefter man kan afgøre tingene på hjemmebane, og FCK skal altså ikke satse alt for meget i det første opgør i Sofia.

Hvis man kender Ståle Solbakken ret, så kommer FCK til at lægge meget forsigtigt ud.

CSKA Sofia i topform

CSKA Sofia har ikke vundet det bulgarske mesterskab i 10 år, og ligner på den baggrund en fin lodtrækning for FCK.

Til gengæld har CSKA Sofia fået en fantastisk sæsonstart, og de fører den bulgarske First League med ni point efter tre kampe og en samlet målscore på 7-0.

I Europa League-kvalifikationen har CSKA Sofia været med siden den første runde.

Her mødte de Riga, og efter to 1-0-sejre til hjemmeholdene, skulle der en straffesparkskonkurrence til at finde en vinder, og det blev så CSKA Sofia.

I den anden runde skulle CSKA Sofia op imod Admira fra Østrig, og det blev til sejre på 3-0 og 3-1 for bulgarerne.

FCK skal fortsætte den gode stime

Det er dog ikke kun CSKA Sofia, der er formstærke.

Siden den dårlige sæsonstart med nederlaget imod AC Horsens, så har FC København virkelig fundet formen.

FC København har vundet de seneste fem kampe i EL og Superligaen med en samlet målscore på 15-0, og det har set virkelig overbevisende ud.

Dame N’Doye nærmer sig topformen, hvilken han har bevist med fire scoringer i de seneste to Superligakampe, mens Viktor Fischer bliver ved med at vise sig som en kæmpe gevinst for FCK.

Derudover så har tilgangen af Andreas Bjelland vist sig at være fantastisk for hele forsvaret. De andre spillere omkring ham får noget rutine at læne sig opad, og det virker som et stærkt FCK-hold i øjeblikket.

Odds på CSKA Sofia – FCK

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame CSKA Sofia – FCK, så kan du også overveje et spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds (fra 06/08 – 14.15):

  • CSKA Sofia: 2.80
  • Uafgjort: 3.25
  • FCK: 2.50

Sådan live streamer man CSKA Sofia – FCK

Hvis du vil live streame CSKA Sofia - FCK, så skal du oprette en konto hos Eurosport Player, hvilket du kan gøre lige her.

Foruden CSKA Sofia - FCK, så kan du også live streame fodbold fra Superligaen, Europa League og meget mere!

Hvornår spilles CSKA Sofia – FCK?

CSKA Sofia – FCK spilles torsdag den 9. august kl. 19.45, og der er returkamp om en uge i Parken.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere