Danmark spiller den syvende og sidste gruppekamp under VM i ishockey tirsdag aften, hvor vi møder Letland. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Ishockey-VM-kampen mellem Danmark og Letland, find odds, og live stream kampen online.

Se Danmark – Letland med live stream online

Du kan se ishockey-VM-kampen mellem Danmark og Letland direkte online. Du kan lige streame samtlige kampe under Ishockey VM 2018 direkte hos bet365. Ved at live streame ishockey-kampen mellem Danmark og Letland hos bet365,  du kan i stedet live streame via mobil, computer eller tablet.

Opret dig hos bet365, og live stream Danmark – Letland her!

Danmark kan sikre en plads i kvartfinalen

Danmark har gjort det fantastisk ved VM i ishockey, som i øvrigt også afholdes i Danmark. Der har været festlig stemning i Jyske Bank Boxen ved de første seks gruppekampe, og det bliver også sjovt at følge Danmarks syvende kamp, som altså er imod Letland.

Det ser også fornuftigt ud i forhold til at kvalificere os til kvartfinalen. Fire af de otte hold fra gruppen går videre til kvartfinalerne, og Danmark kommer med, hvis vi slår Letland.

Vi har hentet 11 point i de første seks kampe, hvilket er mere end forventet, men vi er endnu ikke sikret, da Letland også har gjort det fornuftigt ved ishockey-VM 2018.

Læs mere om ishockey-VM 2018 her.

Danmark kan slå VM-rekord

Danmarks ishockeylandshold har faktisk gjort det så fornuftigt, at vi kan slå vores egen VM-rekord. Danmarks bedste resultat ved en VM-slutrunde i ishockey var i 2016, da vi også kvalificerede os til kvartfinalen for første gang.

Dengang hentede vi 11 point i de syv gruppekampe, og det er samme antal, som vi har på nuværende tidspunkt.

Derfor kan man roligt sige, at vores VM er godkendt uanset, hvad der skulle ske fremadrettet, men det ville nu alligevel være helt perfekt, hvis vi gik videre til kvartfinalen.

Vores næstbedste resultat ved ishockey-VM var i 2017, hvor vi hentede syv point, og det siger noget om, hvor imponerende, det er.

Letland har gjort det flot

Vi har dog en kamp imod Letland, som vi ikke må tabe. Letterne har ligeledes imponeret ved ishockey-VM, og de har hentet ni point, så de kan gå forbi os, hvis de vinder over Danmark.

Letland har været ret svingende. De tog point fra USA, hvilket er en flot præstation i sig selv, men de har også tabt 8-1 imod Finland, som Danmark formåede at besejre 3-2.

Man kan ikke stille resultater op på den måde, da hver kamp lever sit eget liv, men det er alligevel påfaldende.

Det seneste møde mellem Danmark og Letland var den 17. februar, da vi vandt kampen efter straffeslag. Generelt set, har vi ikke haft det nemt imod Letland, så det kan gå hen og blive en tæt kamp.

Vi må for alt i verden ikke tabe kampen i ordinær tid.

Odds på Danmark – Letland

Hvis du alligevel skal live streame Danmark – Letland, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du får disse odds hos bet365 (pr. 14/05 – 15.15):

  • Danmark: 1.70
  • Uafgjort: 4.35
  • Letland: 4.00

Hvornår kan man live streame Danmark – Letland?

Danmark – Letland spilles tirsdag den 15. maj kl. 20.15

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

1. Gå til Bet365

2. Opret din konto

3. Se hockey live

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere