håndbold vm 2019 stream

Danmarks største og vigtigste kamp indtil videre under VM i håndbold spilles onsdag aften imod ærkerivalerne fra Sverige. Læs alt om den store kamp her!

Danmark spillede ringe kamp sidst

Mandag aften spillede Danmark den næstsidste mellemrundekamp imod Egypten. Vi var på forhånd store favoritter, og der var lagt op til endnu en håndboldfest i Herning, men det blev aldrig rigtigt sjovt.

Efter en lige start i det første kvarters tid, så tog Danmark føringen. Der stod dog kun 9-7 ved pausen, så det var en af de dårligste danske halvlege under hele VM-slutrunden.

Det blev en smule bedre i anden halvleg, og Danmark vandt kampen 26-20.

Det ændrer dog ikke på, at langt de fleste af vores profiler ikke leverede. Niklas Landin havde endnu en off-day i målet ligesom, at de fleste bagspillere ikke kunne få det til at fungere.

Mikkel Hansen lavede nogle flotte og vigtige mål, men foldede sig aldrig for alvor ud, og han missede derudover også nogle straffekast.

Sverige tabte fortjent imod Norge

Sverige var i aktion nogle timer forinden imod den tredje semifinalekandidat fra Norge. Det lignede på forhånd en meget lige kamp, men Sverige fandt ikke deres vanlige niveau.

Efter en lige start, så begyndte Norge så småt at stikke af i midten af første halvleg, og sejren var aldrig rigtigt i fare.

Man kunne tydeligt mærke på spillerne, at det var absolut sidste udkald for Norge, mens Sverige havde en chance mere i onsdagens kamp imod Danmark, hvor de dog er klare underdogs.

Kampen endte 30-27, men det var aldrig rigtigt en lige kamp.

Med mandagens resultater, så er der lagt op til en meget dramatisk kamp om semifinalepladserne.

Danmark kan tåle nederlag til Sverige

Klokken 18 mødes Norge og Ungarn i en kamp, som Norge forventes at vinde klart. Sker det, så kommer Norge op på siden af Danmark med otte point, og så er der pres på Sverige.

Sverige skal mindst vinde med seks mål imod Danmark for at have en bedre målscore og det samme pointantal.

Det vil altså sige, at Danmark kan tåle at tabe kampen med fem kasser, og med al respekt for Sverige, så må det simpelthen ikke ske, at Danmark kommer i problemer.

Det har været kendetegnende for Danmarks VM-slutrunde, at de danske profiler som Niklas Landin og Mikkel Hansen leverer deres ypperste, når der er noget på spil.

Danmark skal revanchere nederlag imod Sverige

Foruden den altafgørende semifinaleplads, så har Danmark også et regnskab, der skal gøres op imod Sverige.

Danmark og Sverige mødte hinanden i semfinalen ved EM i håndbold sidste år. Danmark var på forhånd regnet som favoritter, og på papiret havde vi det stærkeste hold, men det endte 28-28 efter den ordinære spilletid.

Dramaet fortsatte i den forlængede spilletid, men Sverige vandt 35-34 efter en vanvittig afslutning.

Det var ekstremt skuffende for Danmark, og nu skal der i den grad tages hævn. Det bør vi have gode muligheder for hjemme i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor der venter massiv støtte fra omkring 15.000 tilskuere.

Danmark – Sverige: Odds

Danmark er da også vurderet som favoritter til kampen imod Sverige. Du kan få følgende odds på Danmark – Sverige hos bet365 (fra 22/01 – 10.00):

  • Danmark: 1.50
  • Uafgjort: 8.50
  • Sverige: 3.60

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk