esbjerg aab live streaming

Superliga-runden indledes fredag aften på Blue Water Arena, hvor Esbjerg fB tager imod AaB, og du kan læse alt om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Esbjerg og AaB, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og mere!

Esbjerg må undvære vigtig duo imod AaB

Esbjerg har været Superligaens positive overraskelse i denne sæson af Superligaen. De ligger på tredjepladsen med 26 point efter 17 kampe, hvilket må siges at være meget imponerende for en oprykker, som endda solgte sin bedste spiller i sommerens transfervindue.

Det er i høj grad sket på grund af en kompakt og stabil defensiv. Her har den defensive midtbanespiller Lasha Parunashvili været en vigtig del, men han sidder ude i dagens kamp med karntæne.

Det samme gør den tidligere Brøndby-spiller Rudolph Austin, som dog ikke har haft lige så stor betydning. Han har dog fået fuld tid i de seneste syv kampe, så træner John Lammers skal finde på noget helt nyt til kampen imod AaB.

Læs også: Sådan live streamer fodbold online.

AaB har fyret Morten Wieghorst

AaB ligger på syvendepladsen, kun fire point efter Esbjerg, og det er isoleret set ikke særligt ringe, men AaBs bestyrelse har valgt at fyre træner Morten Wieghorst tidligere på ugen.

I 2017 og 2018 har man næsten kun scoret et mål pr. kamp i gennemsnit, og spillet har på ingen måde været imponerende.

Morten Wieghorst var selvfølgelig meget skuffet, da holdet endte på en acceptabel femteplads i sidste sæson, men det ringe spil med en relativt dyr trup har været udslagsgivende.

I første omgang har den forhenværende assistenttræner Jacob Friis fået tjansen som førsteholdstræner, men Allan Gaarde ville i et TV-interview ikke løfte sløret for om han kan blive en permanent løsning.

Der resterer kun tre kampe i efteråret, og så har man næsten tre måneder til at finde frem til en ny løsning.

Læs også: Danske spillere i udlandet!

Vigtig kamp om top seks

Der er som sagt kun fire point mellem Esbjerg på hhv. tredjepladsen og syvendepladsen i Superligaen, og vi er generelt i gang med den tætteste sæson i mange år.

Stort set hele ligaen har fortsat fine muligheder for at komme med i mesterskabsslutspillet, og vi kan forvente nogle ekstremt spændende kampe i slutningen af grundspillet.

Selvom der er fortsat er otte kampe tilbage af grundspillet, så begynder det at spidse til. Esbjerg kan sagtens tåle at tabe, mens det ville gøre det særdeles svært for AaB, og det er nok her, at man skal finde grunden til, at Morten Wieghorst blev fyret.

Esbjerg – AaB: Forventede startopstillinger

Det er lidt spå om holdopstillingerne på grund af karantæner og en ny træner, så gætter vi på følgende startopstillinger.

Esbjerg: Jeppe Brinch, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Jesper Lauridsen – Jacob Lungi Sørensen, Joni Kauko, Mark Brinch – Mathias Kristensen, Adrian Petre, Adnane Tighadouini.

AaB: Jacob Rinne – Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann – Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard, Philipp Ochs – Tom van Weert, Lucas Andersen.

Esbjerg – AaB: Odds

AaB bliver noget overraskende holdt som ganske klar favorit på trods af meget få sejre og udebane. Bet365 tilbyder følgende odds (fra 29/11 – 14.10):

  • Esbjerg: 3.00
  • Uafgjort: 3.25
  • AaB: 2.37

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Esbjerg – AaB: Live Streaming og TV

Kampen mellem Esbjerg og AaB kan både live streames online og ses i TV. Vil du se fodbold i TV, så kan du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame Esbjerg – AaB, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere