fodbold stadion

FC Midtjylland er store favoritter, når de søndag eftermiddag besøger Esbjerg på Blue Water Arena. Læs alt om kampen her!

Esbjerg spillede op med FCM sidst

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland er store favoritter til at hente de tre point, når de søndag eftermiddag besøger Esbjerg.

De danske mestre er tre point efter FCK i guldkampen, og har på ingen måde råd til at smide point imod mesterskabsslutspillets klart dårligste hold.

Oprykkerne fra Esbjerg har dog overrasket meget positivt i denne sæson, og de spillede en ret god kamp, da de tog imod FC Midtjylland tidligere på sæsonen.

Jacob Lungi bragte Esbjerg foran 1-0 ved den lejlighed, men FC Midtjylland havde vendt kampen på to mål af Alexander Scholz og Paul Onuachu.

Det lignede en FCM-sejr herefter, men Adrian Petre udlignede til 2-2 i de allersidste sekunder af kampen, og det var faktisk ikke helt ufortjent efter en relativt lige kamp.

- Prøv vores fodboldquiz: Hvem har scoret flest mål i Superligaens historie?

Har Esbjerg noget at spille for?

Der bør være en hvis motivationforskel på Esbjerg og FC Midtjylland. Oprykkerne fra Esbjerg har allerede opfyldt deres mål om overlevelse i Superligaen, og man kan ikke bebrejde dem for at miste en smule glød i forhold til, hvis de stadig skulle kæmpe om det.

Vi så AC Horsens gå fuldstændigt død i sidste sæson, da de havde sikret sig deres plads i mesterskabsslutspillet.

Spillerne manglede de sidste 10 %, og det er ikke underligt, hvis det samme sker for Esbjerg i denne sæson.

Esbjerg spillede dog en fornuftig kamp på udebane imod FCK i sidste runde. De fik dog også hjælp, da Jonas Wind blev udvist i første halvleg, og på trods af overtallet, så fik Esbjerg ikke scoret.

Professionelle sportsmænd går selvfølgelig altid ud efter at vinde, men hvis mangler det sidste, så plejer det at blive straffet af et topmotiveret FCM-mandskab.

- Top 10: Danmarks største stadions!

FCM viste klassen i midtugen

Mens FCM givetvis er motiverede, så har de danske mestre til gengæld spillet en kamp i onsdags, som har kostet kræfter.

FC Midtjylland tog imod OB i pokalsemifinalen, hvor der var klasseforskel på de to mandskaber. FC Midtjylland har – på trods af de gode resultater i foråret – ikke været særligt overbevisende, men det var de til gengæld i onsdags.

Derfor bør de have masser af selvtillid før udekampen imod Esbjerg. De har nok Danmarks bredeste trup, og kan sagtens tåle at skifte et par spillere uden at det svækker niveauet alt for meget.

- Læs også: Fire af 21 børsnoterede fodboldklubber er danske!

Esbjerg – FC Midtjylland: Skader og karantæner

FC Midtjylland må både undvære Jeppe Brinch og Lasha Parunashvili, som sidder ude med karantæne.

De har umiddelbart ikke nogle skader at melde om.

FC Midtjylland mangler nogle reservespillere, men bør umiddelbart have alle profilerne klar.

Esbjerg – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Esbjerg – FC Midtjylland:

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Rodolph Austin – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Mark Brink – Joni Kauko – Jakob Sørensen

Carlo Holse – Adrian Petre – Mathias Kristensen

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Kian Hansen - Erik Sviatchenko - Alexander Scholz

Joel Andersson - Evander - Jakob Poulsen - Marc Dal Hende

Awer Mabil - Paul Onuachu - Gustav Wikheim

Esbjerg – FC Midtjylland: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Esbjerg – FC Midtjylland hos bet365 (odds er fra 05/04 – 12.51):

  • Esbjerg: 7.00
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 1.50

- Find Danmarks bedste odds bonusser her!

Esbjerg – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan se Esbjerg – FC Midtjylland med online live streaming og i TV.

Vil du helst live streame fodbold på nettet, så kan dette gøres hos Eurosport Player

Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk