fc nordsjælland agf live streaming

Mandagens Superliga-kamp spilles i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod AGF. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til FC Nordsjælland – AGF, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere.

FC Nordsjælland fik skidt optakt til AGF-kamp

Der venter en meget spændende kamp på Right to Dream Park mandag aften. FC Nordsjælland tager imod AGF i en meget vigtig kamp om de eftertragtede top seks-placeringer i Superligaen.

FCN og AGF er to af de hold, der har skuffet i forhold til forventningerne, men Superligaen er fortsat så tæt, at de begge kan nå det.

FC Nordsjælland spillede en pokalkamp i onsdags imod Vendsyssel, hvor de var store favoritter til at gå videre til kvartfinalen.

Mens FCN selv stillede op med et meget stærkt hold, så var det overvejende Vendsyssel-reserver i startopstillingen, og derfor regnede de fleste med FCN-avancement.

Efter en hård og tæt kamp endte det dog 0-1 til Vendsyssel, og det var meget skuffende for FCN, som nu skal rejse sig imod AGF.

- Læs også: Europas største stadions!

AGF vandt sidst i Nordsjælland

AGF og FC Nordsjælland har generelt spillet mange tætte kampe i de senere år. Den omvendte kamp tidligere på sæsonen endte 1-1 efter scoringer af Andreas Skov Olsen og Jakob Ankersen, mens FCN vandt 4-1 i det sidste opgør i sidste sæson.

Sidst, de to hold mødtes på Right to Dream Park endte det 2-1 til AGF på et tidspunkt, hvor FCN ellers var væsentligt bedre kørende end Glen Riddersholms AGF-hold.

Det stod 0-0 ved pausen, men Martin Spelmann og Jakob Ankersen scorede i løbet af et kvarter af anden halvleg, mens Emiliano Marcondes reducerede for FCN.

Mange hold har ellers problemer på det kunstige underlag, men det har ikke været tilfældet for AGF.

- Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Vigtig kamp om top seks

Kampen er den næstsidste i efteråret for de to mandskaber, men der resterer dog fortsat seks runder af Superligaens grundspil i foråret.

Superligaen har vist sig at være historisk tæt. Hobro, Vejle og Vendsyssel er isoleret i bunden, og de kommer nok blot til at kæmpe om at undgå nedrykning, mens FCK og FCM er stukket af i toppen. De resterende ni hold kommer til at kæmpe om de fire top seks-pladser.

FCN og AGF ligger på hhv. 10. og 11. pladsen med 21 point hver. Esbjerg ligger på sjettepladsen med 26 point, så en sejr vil være et kæmpe boost.

Niklas Backman tilbage i AGF-truppen

AGFs forsvar har været hullet som en si i de seneste par måneder. Det skyldes både en udskiftning på målmandsposten, men også, at AGF har måtte undvære den svenske stopper Niklas Backman.

Han har siddet ude med en alvorlig hovedskade, men det er ikke sikkert, at han kommer til at starte inde.

FC Nordsjælland – AGF: Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen

Ulrik Yttergård Jenssen – Victor Nelsson – Andreas Skovgaard

Karlo Bartolec – Magnus Kofod – Mikkel Rygaard – Mads Mini Pedersen

Andreas Skov Olsen – Mikkels Damsgaard – Godsway Donyoh

AGF

Oscar Whalley

Dino Mikanovic – Pierre Kanstrup – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Adama Guira

Martin Spelmann – Tobias Sana – Mustafa Amini – Jakob Ankersen

Jens Stage

FC Nordsjælland – AGF: Odds

Du kan få følgende odds på FC Nordsjælland – AGF (fra 10/12 – 09.50):

  • FC Nordsjælland: 1.85
  • Uafgjort: 3.60
  • FC Nordsjælland: 4.00

FC Nordsjælland – AGF: Live Streaming og TV

Du kan både se FC Nordsjælland – AGF med online live streaming og i TV. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame kampen, så kan du gøre dette hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk