FC København kan endegyldigt sikre sig det danske mesterskab med en sejr imod Brøndby. Læs vores optakt til det store KBH-derby her!

FCK kan vinde Superligaen imod Brøndby

Der venter en festlig fodboldkamp, når FC København tager imod Brøndby i Telia Parken søndag eftermiddag.

FC København er hele 11 point foran FCM på andenpladsen, og da de har en langt bedre målscore end midtjyderne, så vil uafgjort i teorien være nok til at vinde Superligaen, da der kun resterer fire runder.

For FC København er der dog ikke nogen tvivl om, at kampen skal vindes.

FCK-spillerne har været flyvende i mesterskabsslutspillet, hvilket tydeligt kan ses på deres resultater i mesterskabsslutspillet:

FCK – Esbjerg: 1-0

OB – FCK: 0-1

Brøndby – FCK: 1-2

FCK – FCM: 3-0

FCN – FCK: 0-3

FCK – OB: 4-0

Det ville være mere end fortjent, hvis FCK vandt mesterskabet i denne sæson, og det er også tiltrængt efter en forfærdelig sæson sidst, hvor både Brøndby og FCM var klasser bedre.

Det bliver meget interessant at se om FCK kan holde på profiler som Robert Skov og Denis Vavro. Hvis de kan det, så har de et meget slagkraftigt hold til europæisk fodbold i næste sæson.

- Fodbold Quiz: Flest mål i Superligaens historie!

FCK-spillerne bør topmotiverede

Selvom FCK er så godt som sikre på at vinde Superligaen i denne sæson, så bør der alligevel ikke være tvivl om FCK-spillernes motivation.

Faktisk ville det være overraskende, hvis ikke de kommer ud som sultne løver, der vil sætte det hele på plads med en overbevisende sejr imod ærkerivalerner fra Brøndby.

Omvendt er det svært at se lys for enden af tunnellen for Brøndby. Fansene vil for alt i verden ønske, at de kan ødelægge FCKs mesterskabsfest, og spillerne går selvfølgelig på banen for at vinde kampen, men håbet om at vinde bronze hænger i en tynd tråd.

- Se alle vindere i Superligaens historie!

Fuldt skur i Telia Parken

Vi kan forvente en fantastisk ramme om FCK – Brøndby. Der er fuldstændigt udsolgt, og der bør derfor være omkring 35.000 tilskuere.

Det er første gang i mange år, at FC København har været i stand til at sælge samtlige billetter til en kamp i Superligaen, så det bliver ikke større i dansk fodbold.

Brøndby har omkring 1.500 billetter bag det ene mål, men der vil desværre være en række tomme sæder på grund af sikkerheden.

FC København har forberedt en stor tifo, hvor de beder folk om at komme i god tid.

Brøndbys fans plejer altid at være garant for en fantastisk atmosfære, og selvom de skulle komme bagud, så vil det stadig være smæk på de gule bag målet.

- Top 10: Se Danmarks største stadions!

FCK – Brøndby: Skader og karantæner

Hos FC København er der kun tvivl om Pieros Sotiriou, som har siddet lidt ude på det seneste. Han ville dog ikke have spillet nogen stor rolle i kampen, da Jonas Wind har sat sig tungt på angriberpladsen ved siden af Dame N’Doye.

Michael Lüftner er stadig ude, men det gør selvfølgelig heller ingen forskel, så Ståle Solbakken kan stille sit stærkeste hold til kampen.

Hos Brøndby er der straks mere tvivl. Kasper Fisker er med garanti ude, mens Joel Kabongo heller ikke bliver klar.

Det er lidt sværere at blive kloge på situationen omkring Benedikt Röcker og Kevin Mensah.

FCK – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Brøndby:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Jonas Wind

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Anthony Jung

Josip Radosevic

Simon Tibbling – Lasse Vigen

Hany Mukhtar

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

FCK – Brøndby: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på FCK – Brøndby hos bet365 (odds er fra 03/05 – 10.30):

  • FCK: 1.50
  • Uafgjort: 4.33
  • Brøndby: 6.00

FCK – Brøndby: Live Streaming og TV

Du kan se FCK – Brøndby med online live streaming og i TV.

Vil du helst se Superliga-fodbold i TV, så kan dette gøres på TV3+, og hvis du live streame Superligaen online, så kan dette gøres hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk