danmark sverige fodbold

Torsdag aften tager FC København imod Malmø FF i Europa League, og du kan læse alt om braget her!

I vores optakt til Europa League-kampen mellem FCK og Malmø kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, billetter, TV, live streaming og meget andet.

Gratis odds bonus

FCK skal bruge et enkelt point imod Malmø FF

Sagen er klar for FC København før den afgørende Europa League-kamp imod Malmø FF. De skal minimum have et point imod svenskerne for at gå videre til 1/16-runden efter jul.

Der er faktisk en sandsynlighed for, at de også kan gå videre med et nederlag, men det vil kræve, at Dynamo Kiev taber hjemmekampen imod FC Lugano, hvilket slet ikke er sandsynligt.

Som Ståle Solbakken har udtalt, så er det en ganske fin situation, men omvendt så skal de slet ikke undervurdere Malmø, som godt kan tage alle tre point med hjem fra Parken, hvilket ville være et kæmpe slag i selvforståelsen.

FCK norske manager plejer at være dygtig til at sætte sit hold op til at få et nødvendigt resultat. I dette gruppespil har de vundet de to kampe imod FC Lugano, mens de har spillet uafgjort i begge kampe imod Dynamo Kiev.

Den omvendte kamp i Malmø blev 1-1, og nu skal det hele så afgøres i et udsolgt Telia Parken.

Ståle Solbakken skal finde erstatning for Carlos Zeca

Desværre for FC København, så må de undvære den ekstremt vigtige anfører Carlos Zeca til dagens kamp.

Det er formentlig den spiller, som FC København er mest afhængig af, og mange har spekuleret i, at Ståle Solbakken vil gå væk fra 4-4-2, da ingen af de andre centrale midtbanespillere kan dække de områder, som Zeca gør.

Hvis han går over til 3-5-2, så er det for at have tre spillere centralt. Der har været tvivl om, hvorvidt Jens Stage bliver klar til kampen, og det vides endnu ikke.

Han er dog med i truppen, så man må formode, at han kommer til at spille en rolle.

Prøv vores quiz om FCKs europæiske modstandere her!

Malmø mangler kampform

Da Allsvenskan blev afsluttet for over en måned siden, så har de to hold haft vidt forskellige optakter til kampen.

FCK har både spillet topkampe imod FC Midtjylland og Brøndby i et generelt tæt kampprogram, mens Malmø kun har spillet de to Europa League-kampe imod FC Lugano og Dynamo Kiev.

De har ganske vist arrangeret venskabskampe imod OB og Lincoln Red Imps, men disse har bare ikke samme intensitet som turneringskampe, og derfor kan det blive FC Københavns fordel.

FCK – Malmø FF: Skader og karantæner

Begge hold har sit at se til i forhold til skader og karantæner.

FC København må med sikkerhed undvære Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Nicklas Bendtner, som alle sidder ude med skader. Derudover er Carlos Zeca som sagt ramt af karantæne.

Det er tre stamspillere, som Ståle Solbakken må undvære, men de har dog fine erstatninger til Boilesen og Wind.

Jens Stage har været skadet, men er udtaget til truppen, og han må forventes at spille.

Reserven Franz Brorsson sidder ude med en skade, hvilket ikke bliver et problem. Det bliver dog svært for dem at undvære Fouad Bachirou, som har karantæne.

Anders Christiansen har været syg i de seneste par dage, og han er ikke med i truppen, men det forventes, at han støder til holdet i løbet af dagen, hvis han er klar.

FCK – Malmø FF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FCK – Malmø FF:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Andreas Bjelland

Guillermo Varela – Rasmus Falk – Jens Stage – Nicolaj Thomsen – Pierre Bengtsson

Viktor Fischer – Dame N’Doye

Malmø FF

Johan Dahlin

Eric Larsson – Lasse Nielsen – Rasmus Bengtsson – Behrang Safari

Romain Gall – Erdal Rakip – Arnor Traustason – Søren Rieks

Jo Inge Berget – Markus Rosenberg

Se FCK – Malmø FF: Billetter, Online live streaming og TV

Der er flere muligheder hvis du vil se kampen mellem FC København og Malmø FF. Der er udsolgt, så du skal enten se den i TV eller med online live streaming.

Kampen sendes på 6’eren i dit TV, men hvis du vil live streame Europa League-fodbold, så skal det gøres på Dplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk