fodbold

Vi skal have fundet den første Champions League-finalist, når Liverpool tager imod Barcelona på Anfield. Læs alt om den store kamp her!

Liverpool må undvære stjerner imod Barcelona

Efter 3-0 til Barcelona i den første Champions League-semifinale, så har Liverpool noget af en opgave foran sig tirsdag aften.

Hjemmebanefordelen er meget stor i Champions League, og der har været mange vanvittige comebacks i de senere år, men det virker meget, meget svært for Liverpool at overkomme 0-3 fra i onsdags.

Det bliver ikke nemmere af, at Liverpool-træner Jürgen Klopp må undvære nogle af holdets helt store stjerner.

Mohamed Salah fik en mindre hovedskade i weekendens kamp imod Newcastle, og kommer ikke på banen.

Det samme gælder formentlig angrebsmakker Roberto Firmino og Naby Keita. Sidstnævnte er ikke det store problem, men det er de andre to til gengæld.

Der har også været tvivl omkring Virgil Van Dijk, men den store hollænder forventes at starte inde.

- Se alle vindere af Champions League nogensinde!

Lionel Messi gjorde forskellen på Camp Nou

På trods 3-0-resultatet i sidste uge, så leverede Liverpool faktisk en flot indsats på Camp Nou. De havde flere store chancer, og Mohamed Salah skulle i hvert fald have scoret på en helt fri chance lige foran mål.

Den helt store forskel på Liverpool og Barcelona var selvfølgelig Lionel Messi, scorede to kasser. Særligt hans frisparksmål er blandt de allerbedste i denne sæson, og det gør det ikke mindre godt, når det samtidigt er så ekstremt vigtigt.

Argentineren har spillet en af sine allerbedste sæsoner, hvilket ikke siger så lidt. Mesterskabet er allerede sikret, mens de har det ene ben i CL-finalen, så de har muligheden for at vinde The Treble.

Liverpool kommer flyvende ud på Anfield

Det virker næsten umuligt, men man skal aldrig afskrive Liverpool i disse situationer. De har tidligere levet nogle store comebacks i europæisk fodbold, og der er en lidt speciel stemning på Anfield, hvor det virker som om, at det altid er muligt for The Reds at komme tilbage.

Det er næsten garanteret, at Liverpool-holdet kommer flyvende ud fra starten af kampen. Tilskuerne på Anfield kommer til at spille en stor rolle i at få lagt pres på Barcelona-holdet, som er til at tale med, når de ikke spiller hjemme på Camp Nou.

Liverpool har vundet samtlige hjemmekampe i denne sæson pånær fire. De har spillet uafgjort imod Manchester City, Leicester og Bayern München, mens de har tabt en Liga Cup-kamp imod Chelsea.

Vi kan se frem til en fantastisk kamp på Anfield mellem to af Europas bedste fodboldhold. Derudover, så gør 3-0-resultatet umiddelbart ikke kampen mindre interessant.

- Se verdens største stadions her!

Liverpool – Barcelona: Skader og karantæner

Liverpool må som sagt undvære Roberto Firmino og Mohamed Salah, som nok bliver erstattet af hhv. Divock Origi og Xherdan Shaqiri.

Naby Keita sidder også ude.

Barcelona må undvære Ousmane Dembélé.

Liverpool – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Barcelona:

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Joel Matip – Virgil Van Dijk – Andy Robertson

Fabinho – Georginio Wijnaldum – James Milner

Xherdan Shaqiri – Divock Origi – Sadio Mané

Barcelona

Marc-André ter Stegen

Sergi Roberto – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arturo Vidal

Lionel Messi – Luis Suarez - Coutinho

Liverpool – Barcelona: Odds og tip

Du kan få følgende odds på Liverpool – Barcelona hos bet365 (odds er fra 07/05 – 09.45):

  • Liverpool: 2.50
  • Uafgjort: 3.90
  • Barcelona: 2.70

På trods af flere fravær, så virker odds 2.50 ret højt på en hjemmesejr. Barcelona kan sagtens tåle at tabe med et mål eller to, og de har ikke været ret gode på udebane i Champions League i snart mange år.

- Se flere odds tips her!

Liverpool – Barcelona: Live Streaming & TV

Du kan bade se Liverpool – Barcelona med online live streaming og i TV.

Vil du helst live streame Liverpool – Barcelona, så kan dette gøres hos Viaplay.

Vil du se helst se Champions League-fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk