Superclasico: River Plate – Boca Juniors

superclasico river plate boca juniors live stream

Læs vores optakt til Superclasico-finalen mellem River Plate og Boca Juniors, find odds, videoer og live streaming af kampen.

Sådan ser du Superclasico: River Plate – Boca Juniors med live stream

Du kan live streame River Plate – Boca Juniors direkte med live streaming hos bet365. Opret en profil hos bet365 her!

Bliver ikke større end River Plate – Boca Juniors

Sydamerikanske fodboldfans har varmet op til dette opgør siden det stod klart, at ærkerivalerne fra River Plate og Boca Juniors skulle mødes.

De to Buenos Aires-klubber har selvfølgelig mødt hinanden et hav af gange, men det er første gang i historien, at de støder sammen i Copa Libertadores-finalen, som er den sydamerikanske pendant til Champions League.

Det er Sydamerikas to største fodboldklubber, som samtidigt har millioner af fans.

Flere tusinde journalister har søgt akkreditering, og hovedparten kommer ikke til at få det. Det er virkelig den største fodboldkamp i ekstremt mange år, og det er nok svært for europæiske fodboldfans at sætte sig ind i, hvor meget det betyder.

Det første opgør blev spillet for to uger siden på La Bombonera i Boca-området. Den skulle egentlig være afviklet lørdag, men stadionet var oversvømmet efter et heftigt regnvejr, og derfor blev den først spillet søndag.

Boca Juniors holdt træning foran et fyldt Bombonera

Boca Juniors holdt torsdag eftermiddag deres sidste åbne træning inden Superclasico lørdag aften. Boca Juniors-fansene, som ikke kommer til at være til stede under selve kampe, kunne derfor kun vise deres støtte ved den lejlighed, og det må man sige, at de gjorde.

La Bombonera, der kan rumme omkring 50.000 tilskuere, var fuldstændigt proppet til randen, og der stod mere end 10.000 tilskuere udenfor stadionet.

Alle var ellevilde, og der er vel aldrig set vildere scener til en træning nogensinde.

Se selv med:

River Plate er favoritter til at vinde

River Plate må siges at være favoritter til at vinde den samlede sejr i Copa Libertadores. De fik 2-2 med fra La Bombonera, og har derfor kortene på deres hånd inden returen.

Det er svært at spå om kampbilledet, da det formentlig bliver rodet og kaotisk, men det kan ikke blive andet end underholdende.

Ingen Boca-fans på El Monumental

Desværre vil der ikke være nogle Boca Juniors-fans på El Monumental. Der har i flere år ikke været udebanefans på stadion, når de største hold i Argentina har mødt hinanden.

Det er simpelthen for farligt, og Argentina har da også en lang og blodig historie, hvad angår vold og mord, så det er egentlig fornuftigt nok.

Der var selvfølgelig heller ikke nogle River-fans på La Bombonera i den første kamp.

Samtlige billetter til El Monumental er naturligvis solgt for længe siden, og der kommer til at være mindst 66.000 tilskuere til stede.

River Plate – Boca Juniors: Odds

River Plate er både den samlede favorit til at løfte trofæet, men også til at vinde returkampen. Bet365 tilbyder følgende odds på River Plate – Boca Juniors:

1X2:

  • River Plate: 2.20
  • Uafgjort: 2.90
  • Boca Juniors: 3.80

Vinder Copa Libertadores:

  • River Plate: 1.57
  • Boca Juniors: 2.25

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.