EFL Cup: Optakt og Live Stream til Arsenal – Manchester City

emirates stadium i london

I vores optakt til EFL Cup-kampen Arsenal – Manchester City kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se Arsenal – Manchester City? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Arsenal – Manchester City: Online Live Streaming & TV

Du kan se pokalkampen mellem Arsenal og Manchester City med live streaming hos bet365. De har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra den engelske EFL Cup online i Danmark, så du både kan se den med mobil, tablet og PC.

Se Arsenal – Manchester City lige her!

Arsenal sejler rundt

Det er mange år siden, at det har sejlet så meget i Arsenal. Arsene Wenger havde problemer med at holde styr på klubben i de sidste par år af hans periode, men det er bestemt ikke blevet bedre siden den legendariske franskmænd forlod klubben.

Arsenal ligger i skrivende stund på 15. pladsen i Premier League med kun 14 point efter 14 kampe. De har tabt hele otte af kampene, og de skal umiddelbart fokusere mere på at undgå nedrykning end at indhente topholdene.

Ser man bort fra Europa League-sejrene imod Molde, Rapid Wien og Dundalk, så har Arsenal ikke vundet en kamp siden den 1. november, hvor de slog Manchester United med 1-0 på Old Trafford.

Mikel Arteta bliver selvfølgelig rygtet ud af klubben, men det er svært at vide, hvad der kommer til at ske i Arsenal.

Uanset om de fyrer ham eller ej, så venter der et hektisk juleprogram, hvor en eventuel overtager alligevel ikke har tid til at indføre sine planer.

Mikel Arteta møder sin læremester

En af historierne omkring kampen mellem Arsenal og Manchester City finder vi på sidelinjen. Mikel Arteta og Pep Guardiola står i spidsen og hhv. Arsenal og Manchester City, men det er ikke længe siden, at de sad på den samme bænk.

Inden han blev ansat hos The Gunners var Arteta assistent for Pep i Manchester City, hvor han selvfølgelig har lært utroligt meget.

Om han så kan bruge sin viden imod Manchester City er nok noget sværere. De to spaniere har stået overfor hinanden tre gange.

Manchester City har vundet begge kampe i Premier League, mens Arsenal vandt sidste sæsons FA Cup-finale.

Manchester City dominerer EFL Cuppen

Mens Arsenal er forsvarende FA Cup-vindere, så har Manchester City nærmest overtaget EFL Cuppen. Ligacuppen, som den også kaldes, er blevet vundet de seneste tre sæsoner imod Arsenal, Chelsea og Aston Villa.

Selv når Pep Guardiola beslutter sig for at spare nogle af de allerstørste profiler som eksempelvis Kevin De Bruyne, så har City bare nogle vanvittige reservespillere, som de kan sætte på banen.

Derfor kan det også sagtens tænkes, at Manchester City går videre fra kvartfinalen imod Arsenal, og sætter kursen imod endnu et trofæ.

Det er selvfølgelig altid positivt at vinde titler, men det er næppe EFL Cuppen, som Qatar-ejerne havde udset sig, da de investerede deres oliemilliarder i klubben.

Arsenal – Manchester City: Skader og karantæner

Den tidligere Arsenal-anfører Granit Xhaka sidder ude med karantæne, mens Thomas Partey er skadet.

Endnu værre er det dog, at Arsenal mangler Pierre-Emerick Aubameyang. Selvom han ikke har været i topform i de seneste par måneder, så er han muligvis holdets bedste spiller alligevel.

Manchester City-manager Pep Guardiola må undvære midtstopper Eric Garcia, mens Aymeric Laporte og Gabriel Jesus er tvivlsomme.

Riyad Mahrez, Phil Foden, Fernandinho, Benjamin Mendy og Nathan Ake sad ude i weekenden, og kan derfor få en startplads imod Arsenal.

Det forventes dog, at Kevin De Bruyne og Raheem Sterling får et hvil.

Arsenal – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Arsenal – Manchester City:

Arsenal FC

Bernd Leno

Shkodran Mustafi – Gabriel – David Luiz

Hector Bellerin – Dani Ceballos – Mohamed Elneny – Sead Kolasinac

Joe Willock – Alexandre Lacazette – Bukayo Saka

Man City

Zack Steffen

Joao Cancelo – John Stones – Nathan Ake – Benjamin Mendy

Fernandinho – Ilkay Gündogan

Riyad Mahrez – Phil Foden – Ferran Torres

Sergio Agüero

Arsenal – Manchester City: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles tirsdag den 22. december 2020 kl. 21.00.

Hvor spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles på Emirates Stadium i London.

Hvor kan man live streame Arsenal – Manchester City online?

Arsenal – Manchester City kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame Arsenal – Manchester City hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Arsenal – Manchester City hos bet365, da du skal have en konto med penge på. Du skal dog ikke betale noget for at live streame fodbold hos bet365.

Hvilken dansk TV-kanal sender Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City sendes på 6’eren i Danmark.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.