emirates stadium i london

Der venter en spændende kvartfinale i EFL Cuppen, når Arsenal tager imod Manchester City tirsdag aften. Læs alt om kampen i vores optakt, hvor du også finder live streaming!

Se Arsenal – Manchester City: Online Live Streaming & TV

Du kan se pokalkampen mellem Arsenal og Manchester City med live streaming hos bet365. De har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra den engelske EFL Cup online i Danmark, så du både kan se den med mobil, tablet og PC.

Se Arsenal – Manchester City lige her!

Arsenal sejler rundt

Det er mange år siden, at det har sejlet så meget i Arsenal. Arsene Wenger havde problemer med at holde styr på klubben i de sidste par år af hans periode, men det er bestemt ikke blevet bedre siden den legendariske franskmænd forlod klubben.

Arsenal ligger i skrivende stund på 15. pladsen i Premier League med kun 14 point efter 14 kampe. De har tabt hele otte af kampene, og de skal umiddelbart fokusere mere på at undgå nedrykning end at indhente topholdene.

Ser man bort fra Europa League-sejrene imod Molde, Rapid Wien og Dundalk, så har Arsenal ikke vundet en kamp siden den 1. november, hvor de slog Manchester United med 1-0 på Old Trafford.

Mikel Arteta bliver selvfølgelig rygtet ud af klubben, men det er svært at vide, hvad der kommer til at ske i Arsenal.

Uanset om de fyrer ham eller ej, så venter der et hektisk juleprogram, hvor en eventuel overtager alligevel ikke har tid til at indføre sine planer.

Mikel Arteta møder sin læremester

En af historierne omkring kampen mellem Arsenal og Manchester City finder vi på sidelinjen. Mikel Arteta og Pep Guardiola står i spidsen og hhv. Arsenal og Manchester City, men det er ikke længe siden, at de sad på den samme bænk.

Inden han blev ansat hos The Gunners var Arteta assistent for Pep i Manchester City, hvor han selvfølgelig har lært utroligt meget.

Om han så kan bruge sin viden imod Manchester City er nok noget sværere. De to spaniere har stået overfor hinanden tre gange.

Manchester City har vundet begge kampe i Premier League, mens Arsenal vandt sidste sæsons FA Cup-finale.

Manchester City dominerer EFL Cuppen

Mens Arsenal er forsvarende FA Cup-vindere, så har Manchester City nærmest overtaget EFL Cuppen. Ligacuppen, som den også kaldes, er blevet vundet de seneste tre sæsoner imod Arsenal, Chelsea og Aston Villa.

Selv når Pep Guardiola beslutter sig for at spare nogle af de allerstørste profiler som eksempelvis Kevin De Bruyne, så har City bare nogle vanvittige reservespillere, som de kan sætte på banen.

Derfor kan det også sagtens tænkes, at Manchester City går videre fra kvartfinalen imod Arsenal, og sætter kursen imod endnu et trofæ.

Det er selvfølgelig altid positivt at vinde titler, men det er næppe EFL Cuppen, som Qatar-ejerne havde udset sig, da de investerede deres oliemilliarder i klubben.

Arsenal – Manchester City: Skader og karantæner

Den tidligere Arsenal-anfører Granit Xhaka sidder ude med karantæne, mens Thomas Partey er skadet.

Endnu værre er det dog, at Arsenal mangler Pierre-Emerick Aubameyang. Selvom han ikke har været i topform i de seneste par måneder, så er han muligvis holdets bedste spiller alligevel.

Manchester City-manager Pep Guardiola må undvære midtstopper Eric Garcia, mens Aymeric Laporte og Gabriel Jesus er tvivlsomme.

Riyad Mahrez, Phil Foden, Fernandinho, Benjamin Mendy og Nathan Ake sad ude i weekenden, og kan derfor få en startplads imod Arsenal.

Det forventes dog, at Kevin De Bruyne og Raheem Sterling får et hvil.

Arsenal – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Arsenal – Manchester City:

Arsenal FC

Bernd Leno

Shkodran Mustafi – Gabriel – David Luiz

Hector Bellerin – Dani Ceballos – Mohamed Elneny – Sead Kolasinac

Joe Willock – Alexandre Lacazette – Bukayo Saka

Man City

Zack Steffen

Joao Cancelo – John Stones – Nathan Ake – Benjamin Mendy

Fernandinho – Ilkay Gündogan

Riyad Mahrez – Phil Foden – Ferran Torres

Sergio Agüero

Arsenal – Manchester City: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles tirsdag den 22. december 2020 kl. 21.00.

Hvor spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles på Emirates Stadium i London.

Hvor kan man live streame Arsenal – Manchester City online?

Arsenal – Manchester City kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame Arsenal – Manchester City hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Arsenal – Manchester City hos bet365, da du skal have en konto med penge på. Du skal dog ikke betale noget for at live streame fodbold hos bet365.

Hvilken dansk TV-kanal sender Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City sendes på 6’eren i Danmark.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.