fodbold mål

Weekendens største kamp i Danmark spilles søndag aften på Brøndby Stadion, hvor rivalerne fra Brøndby og AGF mødes. Læs vores optakt her!

I vores optakt til Superligakampen mellem Brøndby og AGF gør vi dig klogere på skader, forventede startopstillinger, odds, online live streaming og meget andet!

AGF har det svært på Brøndby Stadion

Det ligner en underholdende og spændende kamp mellem Brøndby og AGF søndag aften.

Tilbage i 90’erne var kampene mellem Brøndby og AGF de klart største i dansk fodbold, men i takt med faldende niveau og FCKs dominans, så er det ikke længere så stort.

Det ændrer dog ikke på, at der ikke findes en modstander, som AGF hellere vil besejre end Brøndby.

Mens de har haft succes med netop det op til flere gange hjemme på Ceres Park i Århus, så har de det anderledes svært på Brøndby Stadion.

Vi skal faktisk helt tilbage til 2007, da Mike Tullberg scorede det berømte mål på saksespark, for at finde den seneste AGF-sejr i Brøndby.

I sidste sæson blev det til en relativt nem 2-0-sejr for Brøndby på mål af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek, som også har været Brøndbys klart bedste spillere i denne sæson.

- Se kortet: Brøndby og AGF blandt 21 børsnoterede klubber i Europa!

Udskiftninger på vej hos Brøndby

Selvom der kun er 10 dage tilbage af transfervinduet for danske klubber, så virker det fortsat helt åbent, hvad der kommer til at ske.

Brøndby har indtil videre ikke foretaget sig det helt store, men det ventes, at den nye sportschef Carsten V. Jensen henter noget ind i slutfasen.

Rygter går blandt andet på en lejeaftale med en midtbanespiller med Everton, mens Arajuuri rygtes væk fra klubben.

Et af de helt store spørgsmål Hany Mukhtar, som i starten af tiden i Brøndby var en kæmpe stjerne, som endnu ikke har spillet i denne sæson.

Han kunne meget vel ryge ud, og så skal der formentlig hentes noget ind, da truppen er en smule tynd, særligt defensivt.

AGF har været relativt aktive, og ser ud til at have en ganske fin trup, men det kan slet ikke udelukkes, at der sker mere – men det sker nok ikke før Brøndby-kampen.

- Fodboldquiz: Flest mål i Superligaens historie!

Hvad sker der med Patrick Mortensen?

Da AGF i vinters hentede angriber Patrick Mortensen til klubben efter flere år i norsk fodbold virkede det som en fantastisk handel.

Han var ikke vanvittig dyr, men til gengæld lige netop det, AGF stod og manglede. En stærk boksangriber, som er dygtig til at afslutte.

Han fik også en fantastisk start, og har et flot målsnit i sin tid i AGF.

I den forrige Superliga-kamp imod SønderjyskE sad han ude med sygdom, men i sidste rundes kamp havde Nicklas Helenius overtaget pladsen, og sat Mortensen på bænken.

Helenius kvitterede med en scoring, og det kunne virke som om, han er ved at slå ellers så stærke Patrick Mortensen af pladsen.

Brøndby IF – AGF: Skader og karantæner

Brøndby er ret hårdt ramt af skader, da Simon Tibbling, Hany Mukhtar, Joel Kabongo, Lasse Vigen og Mikael Uhre alle sidder ude.

AGF mangler Nicolai Poulsen, som har karantæne.

Brøndby IF – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby IF – AGF:

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Kevin Mensah – Hjörtur Hermannsson – Anton Skipper – Anthony Jung

Kasper Fisker – Josip Radosevic – Dominik Kaiser

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Jesper Lindstrøm

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Mustafa Amini – Zach Duncan – Bror Blume

Mustapha Bundu – Nicklas Helenius – Jon Thorsteinsson

Brøndby IF – AGF: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Brøndby – AGF hos bet365 (odds er fra 22/08 – 14.10):

  • Brøndby: 1.90
  • Uafgjort: 3.80
  • AGF: 3.60

- Se alle vores fodbold odds tips her!

Se Brøndby IF – AGF: Online live stream og TV

Hvis du vil se Brøndby IF – AGF med live streaming, så kan du gøre det på Viaplay. Er du mere til at se fodbold i TV, så kan du gøre det på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk