fodbold danmark

Superligaens 12. spillerunde topper, når ærkerivalerne fra Brøndby og FC København mødes søndag eftermiddag. Læs alt om kampen i vores store optakt her!

I vores optakt til Superliga-derbyet mellem Brøndby og FCK kan du blive klogere på skader, karantæner, forventede startopstillinger, billetter, odds, live streaming og meget andet!

Brøndby-holdet skal steppe op imod FCK

Dansk fodbolds klart største kamp mellem Brøndby og FC København spilles søndag eftermiddag på Brøndby Stadion.

Begge klubber har haft sine udfordringer i denne sæson, men det ser dog slemmest ud for Brøndby, som efterhånden ikke har leveret i over et år.

Allerede tidligt i sidste sæson begyndte det at gå skidt, og en fyring af Alexander Zorniger har indtil videre ikke hjulpet på trods af, at Niels Frederiksen har en stærk trup til rådighed.

Det skal selvfølgelig siges, at der har været meget uro på direktørgangen, men det er tid til, at Brøndby-spillerne skal vise deres niveau.

Hvis de slår FCK hjemme foran egne fans, så vil det betyde meget mere end blot de tre point. Først og fremmest, så er der ingen klub i hele verden, som fansene hellere vil besejre, men det ville også give hele klubben et kæmpe boost til de resterende kampe i denne sæson.

Brøndby ligger i skrivende stund på sjettepladsen med 16 point efter 11 kampe. Der er allerede et hul på 10 point op til FC Midtjylland på førstepladsen, mens FCK er ni point foran.

En plads i top to er nok for urealistisk for Brøndby, så de går efter en tredjeplads.

- Fodbold quiz: Hvor mange Superliga-topscorere kan du gætte?

FCK-spillerne har haft et hårdt program

FC København har ligeledes haft deres problemer i denne sæson, men det er dog alligevel på en helt anden skala.

De kom med i Europa League-gruppespillet, hvor de endda vandt deres første kamp imod FC Lugano, og efter en mindre formkrise med dårlige præstationer imod AaB, Hobro og Hillerød, så virker de så små til at være oppe i gear igen.

Torsdag aften spillede FCK en ekstremt vigtig kamp imod Malmø på udebane i Europa League, så den kommende landsholdspause bliver god for FCK, selvom en del af profilerne skal afsted med diverse landshold.

For spillere som Nicklas Bendtner, Viktor Fischer og Andreas Bjelland er det en god mulighed til at finpudse den fysiske form.

I første omgang skal FCK-spillerne dog fokusere på at tage de tre point med hjem fra Brøndby Stadion.

De har haft overtaget imod Brøndby i de indbyrdes opgør. FC København kan nemlig vinde deres femte derby-sejr på stribe, hvis de besejrer ærkerivalerne fra Vestegnen på søndag.

- Se Danmarks største stadions her!

Fantastisk stemning venter på Brøndby Stadion

Som altid, så kan vi se frem til en fantastisk stemning på Brøndby Stadion. Der er nemlig fuldstændigt udsolgt, hvilket faktisk ikke altid sker selvom interessen for derby-kampene altid er stor.

Der skal være noget sikkerhedsafstand ved siden af udebaneafsnittet, mens kapaciteten på Sydsiden i øjeblikket er sat ned grundet betonens tilstand, så der forventes omkring 23.000 tilskuere, selvom kapaciteten er tæt på 29.000, hvis samtlige sæder benyttes.

Atmosfæren til disse kampe på et højt internationalt niveau. Da Brøndby senest besejrede FCK i et derby, så kom de på banen til dette syn:

Brøndby – FC København: Skader og karantæner

Brøndby må undvære Tobias Børkeeiet, Kasper Fisker, Joel Kabongo og Simon Tibbling, mens Anthony Jung er tvivlsom.

FCK skal klare sig uden Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Jonas Wind, mens det ikke vides om Sten Grytebust og Dame N’Doye bliver klar.

Brøndby – FC København: Forventede startopstillinger

Kommer snart…

Brøndby – FC København: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Brøndby – FCK hos bet365:

  • Brøndby: 2.87
  • Uafgjort: 3.40
  • FCK: 2.40

Odds er fra 03/10 – 10.55, og de kan ændre sig.

Brøndby – FC København: Live Streaming og TV

Du kan både se Brøndby – FCK med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Brøndby – FCK online, så kan du gøre dette på Viaplay, mens kampen sendes på TV3+ i dit TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk