fodbold

FC København er storfavoritter på hjemmebane imod Lyngby, men måske kan Røde Stjerne-kampene åbne op for overraskelsen. Læs mere om kampen her!

I vores optakt til FCK – Lyngby BK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og andet.

FCK skal stille alternativt imod Lyngby

Der venter et interessant lokalopgør fredag aften mellem de danske mestre fra FC København og oprykkerne fra Lyngby BK.

FCK er væsentligt stærkere på alle positioner, hvilket giver sig selv, når budgettet er så meget større, men det er alligevel ikke helt umuligt, at Lyngby kan overraske i Parken.

For FC København kommer kampen nemlig midt imellem de to meget vigtige opgør imod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen.

Skulle FCK gå videre til playoff-runden, så er de som minimum sikret en plads i Europas League-gruppespil, og de vil selvfølgelig også have muligheden for Champions League, hvis de eventuelt slår Young Boys.

Det betyder alt for FC København, og med 1-1 i den første kamp, så er det fortsat meget åbent.

Derfor forventes det, at FCK vil rotere en del på holdet. Flere af profilerne har nærmest spillet alle kampene, og bør få et hvil.

- Top 10: Superligaens dyreste spillere nogensinde!

Lyngby BK har aldrig fået point i Parken

Når det er sagt, så har Lyngby haft det ekstremt svært imod FCK på udebane. Siden konkursen i 2001, hvor de skiftede navn fra Lyngby FC til Lyngby BK, så har de aldrig fået så meget som et point i Parken.

På hjemmebane har de besejret dem et par gange, men resultaterne i Parken har godt nok ikke været imponerende.

Sidst, de var på besøg hos FCK, klarede de sig ganske udmærket i den første time. De kom endda foran 1-0 på et mål af Mayron George, men formåede utroligt nok at tabe 5-1 efter at knække fuldstændigt sammen.

Det har faktisk også været et problem for Lyngby i de første fire kampe i denne sæson. De har svært ved at være med fysisk i 90 minutter, og det kan blive et stort problem imod FCK.

Bør komme mange mål

Det ligner på forhånd en kamp med masser af mål. FC København stiller efterhånden meget offensivt op, selvom holdet ikke går på kompromis med den defensive organisation.

Selvom de ikke har scoret et hav af mål i den indlende fase af sæsonen, så må man gå ud fra, at de kan score nogle stykker imod et lidt vaklende Lyngby-forsvar.

Lyngby spiller – på trods af Superligaens klart laveste budget – en fremadrettet omgang fodbold, hvor de forsøger at spille sig ud hele vejen nedefra.

Det er slet ikke usandsynligt, at Lyngby kommer på tavlen imod et helt nyt FCK-forsvar, som slet ikke er sammenspillet.

FC København – Lyngby BK: Skader og karantæner

FC København må undvære Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija og Andreas Bjelland på grund af skader. Derudover er Dame N’Doye slet ikke udtaget, og det forventes, at flere spillere bliver sparet.

Lyngby må undvære Lasse Nielsen, men har ellers alle mand klar.

FC København – Lyngby BK: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FC København – Lyngby:

FC København

Karl-Johan Johnsson

Karlo Bartolec – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Bryan Oviedo

Pep Biel – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen – Viktor Fischer

Pieros Sotiriou – Jonas Wind

Lyngby BK

Kasper Enghardt – Nicolai Geertsen – Frederik Winther

Lasse Fosgaard – Jesper Christjansen – Martin Ørnskov – Patrick Da Silva

Adnan Mohammad – Frederik Gytkjær – Emil Nielsen

FC København – Lyngby BK: Odds på kampen

Vil du spille på kampen, så tilbyder bet365 disse odds (alle odds er fra 08/08 – 13.00):

  • FC København: 1.25
  • Uafgjort: 6.00
  • Lyngby: 12.00

- Se vores fodbold odds tips her!

FC København – Lyngby BK: Live Streaming og TV

Du kan se FCK – Lyngby med online live streaming og i TV.

Vil du live streame fodbold, så kan dette gøres på Eurosport Player, og hvis du vil se FCK – Lyngby i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk