Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 nov, 2019

Superligaen: Optakt til FCK – Hobro

fodbold

I optakten til FCK – Hobro gør dig klogere på forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

FCK skal pligtsejre imod Hobro

Efter sidste rundes nederlag på 4-1 imod FC Midtjylland, så er FC København nu hele syv point fra førstepladsen.

Der er masser af kampe til at lukke hullet, men FC Midtjylland smider stort set ingen point i øjeblikket, så det bliver svært.

FC København har en bred trup, som dog er udfordret af skader, men de spiller væsentligt flere kampe end FC Midtjylland, og det har kostet en del point i Superligaen.

I første omgang skal FC København besejre Hobro i Parken, hvilket virker som en relativt overkommelig opgave, og så må de håbe på, at FCM snart smider point.

Prøv vores FCK-quiz her!

FCK leverede håbløs kamp i Hobro

FC København har som sagt smidt en del dumme point i denne sæsons Superliga. Den omvendte kamp imod Hobro på DS Arena var nok sæsonens lavpunkt.

Et eller stærkt FCK-mandskab var sat på banen, men de kom håbløst ud fra omklædningsrummet, og i løbet af 13 minutter havde Hobro bragt sig foran 2-0.

Michael Santos fik reduceret efter 25 minutters spil, men de formåede ikke at score yderligere, og derfor tabte FCK 2-1 imod et af Superligaens dårligste hold, hvilket selvfølgelig skal revancheres nu.

Få de bedste odds bonusser i Danmark!

Hobro i krise

Hobro kom fint fra start, og udover sejren imod FCK, så formåede de også at få point med hjem fra MCH Arena imod FC Midtjylland.

Siden sejren imod FCK, så har Hobro dog ikke formået at vinde en kamp. I de efterfølgende syv kampe, hvor de har mødt overkommelige modstandere, så har Hobro spillet tre uafgjorte og tabt fire.

Det efterlader Hobro på 12. pladsen med 14 point. De er stadig foran Esbjerg og Silkeborg, som dog begynder at vise tænder, og hullet op til AC Horsens vokser sig større og større.

Selvom pointhøsten er ringe, så har mange af kampene dog været meget tætte, så hvis marginalerne begynder at vende, så skal de nok få flere point.

Det er dog tvivlsomt om det sker i udekampen imod FCK.

Derudover skal det med, at Hobro mangler den vigtige midtstopper Anel Ahmedhodzic, som har imponeret. FCK mangler Jens Stage, som også sidder ude med karantæne.

FCK spiller Europa League-kamp torsdag

Noget, der dog taler for en Hobro-overraskelse imod FCK er, at de danske mestre torsdag skal en tur til Schweiz for at spille imod FC Lugano.

Det gælder den femte kamp i Europa League-gruppespillet, og hvis alt går FCKs vej, så kan de faktisk spille sig videre fra gruppen, så der står ekstremt meget på spil.

Ståle Solbakken plejer ikke at rotere voldsomt, da Superligaen har høj prioritet, men man kunne sagtens forestille sig, at Dame N’Doye, hvis fysik er udfordret, bliver sparet for at være 100 % klar torsdag.

Det bliver på ingen måde et reservehold, Ståle Solbakken sender på banen, men han tager selvfølgelig højde for, at nogle spillere har været med landshold.

FCK – Hobro: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Hobro:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Bryan Oviedo

Pep Biel – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Viktor Fischer

Michael Santos – Nicklas Bendtner

Hobro

Jesper Rask

Jesper Bøge – Kerim Memija – Rasmus Minor Petersen – Frans Putros

Emmanuel Sabbi – Christian Cappis – Jonas Brix-Damborg – Edgar Babayan

Pål Alexander Kirkevold – Imed Louati

Se FCK – Hobro: Online live stream og TV

Du kan se FCK – Hobro med live stream og i TV. Vil du live streame kampen, så kan det gøres på Dplay, mens kampen sendes på Canal 9.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.