fodbold

Der bør ikke være tvivl om udfaldet af FCKs returkamp imod The New Saints fra Wales, men man ved aldrig i fodbold. Læs mere om kampen her!

FCK slog The New Saints 2-0 i torsdags

Der måtte aldrig være tvivl om niveauforskellen på FC København og The New Saints. Selvom TNS er totalt dominerende i walisisk fodbold, meget mere end FCK er i Danmark, så er forskellen på de to ligaer enorm.

Det ville være en historisk katastrofe for FCK, hvis ikke de var i stand til at slå TNS på vejen til Champions League-gruppespillet.

Efter en lidt åben start, hvor TNS havde halvanden god mulighed, så satte FCK sig fuldstændigt på spillet i resten af kampen.

Pieros Sotiriou scorede for første gang i sæsonen til 1-0 på oplæg fra den nye højre back Karlo Bartolec, og selvsamme Sotiriou fremtvang også et straffespark i anden halvleg.

Han måtte selv lade sig udskifte med en mindre skade som følge af tacklingen, men Robert Skov satte bolden sikkert i kassen.

Siden da er Robert Skov blevet solgt, og man har endnu ikke hentet en fuldgod erstatning, så Carlo Holse får en hovedrolle i de kommende uger.

- Se alle vindere af Champions League nogensinde!

Ståle Solbakken vil nok spare spillere

FC København har været en smule uheldige med skader og timing i de første par uger af den nye sæson.

Nicolai Boilesen blev langtidsskadet, hvorfor det hurtigt stod klart, at der skulle hentes endnu en venstre back, som man fandt i Bryan Oviedo.

Pieros, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen og flere andre har også været mere eller mindre ramt af skader, så Ståle Solbakken vil nok forsøge at give spilletid til så mange reserver som muligt.

Derfor kunne Mohamed Daramy, Sotirios Papagiannopoulos og Nicolaj Thomsen godt få 90 minutter imod The New Saints, hvis ellers de er klar til det.

- Se også: Dyreste salg i Superligaens historie!

Hård modstander venter i CL-kvalifikationen

FCK fik en nem start imod The New Saints, men efterfølgende bliver det væsentligt sværere. Vi går ud fra, at FCK går simpelt videre Imod TNS, og Røde Stjerne gør det samme imod HJK Helsinki, og så venter der to dramatiske opgør mellem de danske og de serbiske mestre.

Røde Stjerne var med i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, hvor de leverede nogle flotte resultater hjemme på Marakana i Beograd, mens de ikke imponerede på udebane.

FCK kommer til at starte med udekampen, så det bliver enormt vigtigt at få et godt udgangspunkt før returkampen i Parken.

Skulle FCK være dygtige nok til at besejre Røde Stjerne, så kan de eksempelvis komme til at møde hold som Young Boys, BATE Borisov eller Slavia Prag, som alle er stærke mandskaber.

Det er utroligt vigtigt for FCK at komme i gruppespil, og helst Champions League naturligvis. Der kommer formentlig en spiller eller to ind i løbet af de kommende uger.

FCK – The New Saints: Skader og karantæner

FCK må nok undvære Rasmus Falk, Pieros Sotiriou, Robert Mudrazija og Nicolai Boilesen. Nicolaj Thomsen burde snart være i omdrejninger.

Vi vender tilbage med TNS’ trupnyt, når deres trup bliver offentliggjort.

FCK – The New Saints: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på FCK – The New Saints hos bet365 (odds er fra 30/07 – 09.35):

  • FCK: 1.10
  • Uafgjort: 9.00
  • TNS: 21.00
  • FCK -2,5: 2.00
  • TNS +2,5: 1.80

FCK – The New Saints: Live Stream og TV

Du kan live streame FCK – The New Saints hos Viaplay, og se kampen på TV3+.

- Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk