tysk fodbold stadion

Fredagens eneste fodboldkamp i Europa spilles i Tyskland, hvor Fortuna Düsseldorf tager imod Paderborn i Bundesligaen. Læs mere om kampen her!

I vores optakt til Bundesliga-kampen mellem Fortuna Düsseldorf og Paderborn kan du læse mere om skader, karantæner, live streaming, TV, coronaens indflydelse og meget andet.

Se Fortuna Düsseldorf – Paderborn: Online live streaming & TV

Du kan bade se Fortuna Düsseldorf – Paderborn med online live streaming og i TV. Vil du live streame kampen online, så kan det gøres på bet365.

Ved at oprette en konto hos bet365, så har du muligheden for at live streame samtlige kampe fra den tyske Bundesliga, og du kan både se fodbold med mobil, tablet og computer.

Se Fortuna Düsseldorf – Paderborn her!

Hvorfor er fodbold i Tyskland ikke suspenderet?

Coronavirussen har skabt en global krise, og derfor er alle fodboldligaerne selvfølgelig også blevet suspenderet.

Det er en meget uoverskuelig situation i øjeblikket, og selvom ligaerne i første omgang kun er suspenderet i nogle uger, så er det svært at forestille sig, der bliver spillet fodbold i de næste par måneder.

Dette er den sidste runde, der spillet i Tyskland i denne omgang, men det bliver selvfølgelig uden tilskuere på lægterne.

Det er selvfølgelig ærgerligt for oplevelsen af aftenens kamp, men helt nødvendigt, og i virkeligheden burde ligaen allerede være suspenderet.

Ægte bundkamp i Düsseldorf

Hvis man går ud fra, at Bundesligaen bliver færdigspillet før eller siden, så står der ekstremt meget på spil i aftenens kamp.

Gæsterne fra Paderborn ligger på sidstepladsen med kun 16 point efter 25 kampe. De har hele seks point op til dagens modstander fra Fortuna Düsseldorf, som ligger på 18. pladsen.

17. og 18. pladsen rykker som bekendt direkte ned, mens 16. pladsen skal ud i en playoff-kamp imod tredjepladsen fra 2. Bundesliga.

Derfor er det vel nærmest sidste håb for Paderborn, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spilles Bundesliga-fodbold i næste sæson.

Omvendt kan Fortuna Düsseldorf tage et enormt skridt væk fra de nederste pladser, hvis de formår at vinde kampen hjemme på Esprit Arena.

Fortuna Düsseldorf – Paderborn: Skader og karantæner

Fortuna Düsseldorf mangler Dawid Kownacki og Zackary Steffen, mens Paderborn må undvære Uwe Hünemeier, Rifet Kapic, Luca Killian, Streli Mamba og Sven Michel.

Fortuna Düsseldorf – Paderborn: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Fortuna Düsseldorf – Paderborn:

Fortuna Düsseldorf

Florian Kastenmeier

Kaan Ayhan – Andre Hoffmann – Markus Suttner

Matthias Zimmermann – Alfredo Morales – Erik Thommy

Kevin Stöger – Valon Berisha – Rouwen Hennings – Kenan Karaman

Paderborn

Leopold Zingerle

Laurent Jens – Christian Strohdiek – Sebastian Schonlau – Jamilu Collins

Klaus Gjasula

Marlon Ritter – Sebastian Vasiliadis

Kai Pröger – Christopher Antwi-Adjei – Dennis Srbeny

Fortuna Düsseldorf – Paderborn: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Fortuna Düsseldorf – Paderborn?

Fortuna Düsseldorf – Paderborn spilles fredag den 13. marts kl. 20.30.

Hvor spilles Fortuna Düsseldorf – Paderborn?

Fortuna Düsseldorf – Paderborn spilles på Esprit Arena, Düsseldorf.

Er der tilskuere til Fortuna Düsseldorf – Paderborn?

Nej, Fortuna Düsseldorf – Paderborn spilles uden tilskuere.

Spiller Mathias Zanka Jørgensen i Fortuna Düsseldorf – Paderborn?

Vi forventer, at Mathias Zanka Jørgensen starter på bænken.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk