fodbold england

To af verdens bedste fodboldhold mødes søndag eftermiddag, når Liverpool tager imod Manchester City på Anfield. Kan Manchester City bryde Liverpools utrolige stime?

I vores optakt til Premier League-opgøret mellem Liverpool FC og Manchester City kan du blandt andet læse mere om forventede startopstillinger, odds, live stream og tv.

Liverpool kan skabe stort hul til Manchester City

Selvom vi kun er i gang med den 12. spillerunde af Premier League, så har kampen mellem Liverpool og Manchester City enorm betydning.

De to tophold har fejet al modstand til siden i de seneste par år, hvorfor de indbyrdes opgør er ekstra vigtige.

Liverpool har fået den klart bedste start på sæsonen, og de med 31 point efter 11 kampe, så har de allerede seks ned til Manchester City.

En hjemmesejr og et udbygget forspring på hele ni point virker som en voldsom opgave omend Manchester City er så stærke, at de sagtens kan vende det.

Liverpool har haft alle marginalerne med sig indtil videre, og det må næsten være et spørgsmål om tid før det begynder at gå imod dem.

Manchester City har været mere svingende, men de har det højeste topniveau, hvilket de har vist flere gange.

 Prøv vores quiz om Champions League her!

Begge hold havde problemer i sidste uge

Umiddelbart havde de fleste forventet, at Liverpool og Manchester City ville have relativt let ved at besejre hhv. Aston Villa og Southampton, men de havde begge store problemer.

Begge guldkandidaterne var bagud efter 20 minutters spil, hvilket holdt til pausen.

Sergio Aguero udlignede for The Citizens med 20 minutter igen, mens Kyle Walker scorede sejrsmålet fem minutter før tid.

The Reds var bagud indtil fire minutter før tid, hvor venstre back Andy Robertson scorede til 1-1. Det lignede herefter en pointdeling indtil Sadio Mané scorede et flot hovedstødsmål til 2-1.

Dermed er der status quo i toppen af ligaen, men begge hold viste svaghedstegn.

Anfield er et fort

Liverpool har været inde i en fantastisk udvikling under Jürgen Klopp. De er gået fra at være et spændende subtophold til at være et af verdens absolut bedste mandskaber.

De forsvarende Champions League-mestre har primært været vanvittigt stærke hjemme på Anfield, hvor de ikke har tabt i de seneste 45 hjemmekampe i Premier League.

De seneste 12 PL-kampe på det legendariske stadion er blevet vundet, og der er blevet opbygget en helt speciel aura, hvor tilskuerne hjælper Liverpool frem.

Det så man blandt andet i sidste sæsons Champions League-semifinale, hvor de efter at have tabt 3-0 på Camp Nou imod FC Barcelona vandt 4-0 i England.

Manchester City har ikke vundet imod Liverpool på udebane siden 2003 i Premier League-sammenhæng.

Liverpool – Manchester City: Skader og karantæner

Joel Matip, Nathaniel Clyne og Xherdan Shaqiri sidder ude for Liverpool, og det er kun førstnævnte, der ville have været i startopstillingen.

Det ser værre ud for City, hvor Aymeric Laporte og Leroy Sané er ude med langtidsskader. Derudover er Oleksandr Zinchenko, David Silva og Rodri også ude til kampen.

De har dog en offensiv bredde med spillere som Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling og Sergio Aguero.

Liverpool – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Liverpool – Manchester City:

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Dejan Lovren – Virgil Van Dijk – Andy Robertson

Jordan Henderson – Fabinho – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Fernandinho – Benjamin Mendy

Kevin De Bruyne – Ilkay Gündogan – Bernardo Silva

Riyad Mahrez – Sergio Aguero – Raheem Sterling

Se Liverpool – Manchester City online: Live Stream og TV

Du kan se Premier League-fodbold online med live stream og TV. Vil du se Liverpool vs Manchester City online, så kan du finde et live stream på Viaplay.

Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk