bruno alves andreas cornelius parma

Søndag aften byder på et spændende danskeropgør i Serie A, når Andreas Cornelius og Parma tager imod Inter og Christian Eriksen. Læs alt om kampen, og se den online her!

Se Parma – Inter: Online live streaming og TV

Serie A-kampen mellem Parma og Inter kan live streames hos bet365. Ved at have en finansieret konto hos bet365, så kan du live streame samtlige kampe fra både Serie A og Coppa Italia, så hvis du er fan af italiensk fodbold, så skal du helt klart have en konto hos bet365.

Derudover kan du også se Parma – Inter på TV2 Sport, hvis du foretrækker at se fodbold i TV.

Varme danskere i Parma – Inter

Vi har efterhånden mange spændende, danske spillere i Serie A. To af de største profiler er landsholdsspillerne Andreas Cornelius og Christian Eriksen, som tørner ud for hhv. Parma og Inter.

De to spillere står overfor hinanden søndag aften på Stadio Ennio Tardini, så med danske briller er der lagt op til en fantastisk kamp.

Andreas Cornelius har generelt døjet meget med skader i sin tid i Italien, men han er i topform lige nu.

Tirsdag aften var han sammen med Parma på besøg i Genoa, hvor danskeren blev kampens helt store spiller.

Allerede efter 53 minutter havde han færdiggjort et flot hattrick, som han lige toppede med en assist til Dejan Kulusevski, som scorede til 4-1, hvilket blev kampens slutresultat.

Dermed kravlede Parma op syvendepladsen i Serie A, hvilket er ganske imponerende.

Dagen efter var Inter storfavoritter imod Sassuolo, men på trods af flere føringer, så endte kampen 3-3.

Eriksen spillede ikke den store rolle i kampen, men det var formentlig aftalt inden kampen, at han skulle pilles ud efter en times spil. Inter var på daværende tidspunkt foran 2-1, men smed det væk i slutminutter, hvor Milan Skriniar i øvrigt blev udvist, hvorfor han er ude med karantæne imod Parma.

Eriksen gjorde dog mere opmærksom på sig selv i weekendens kamp imod Sampdoria, hvor han lagde op til kampens første scoring, som blev sat ind af Romelu Lukaku.

Prøv vores Serie A quiz: Gæt alle danske målscorere nogensinde

Sidste udkald for Inter

Hvis Antonio Conte og Inter for alvor skal have noget ud af denne sæson, så er det sidste udkald nu. De har udspillet mulighederne i både Coppa Italia, hvorfor de kun skal fokusere på Serie A.

De har igennem hele tiden været helt med i toppen af ligaen sammen med Lazio og Inter, og der har reelt været spænding om titlen, men det virker til at være overstået nu.

Både Inter og Lazio smed point i midtugen, mens Juventus besejrede Bologna med 2-0.

Dermed er Juventus på førstepladsen med 66 point efter de første 27 runder. Lazio er på andenpladsen med 62 point, mens Inter følger efter med 58 point.

Det bliver mere end svært at hente otte point på Juventus, men der resterer dog alligevel 11 Serie A-kampe, så der er ingen grund til at smide håndklædet i ringen allrede nu.

Man skal derudover også huske på, at Inter har vist tydelige forbedringer under Antonio Conte, og de bliver ved med at forstærke truppen.

Parma – Inter: Skader og karantæner

Parma har umiddelbart alle mand klar til kamp.

Inter-træner Antonio Conte må undvære Marcelo Brozovic, Matias Vecino og Stefano Sensi, som alle er ude med skader.

Derudover har den vigtige stopper Milan Skriniar karantæne.

Parma – Inter: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Parma – Inter:

Parma

Luigi Sepe

Vincent Laurini – Simone Iacoponi – Bruno Alves – Ricardo Gagliolo

Hernani – Gastón Brugman – Jasmin Kurtic

Dejan Kulusevski

Andreas Cornelius – Gervinho

Inter

Samir Handanovic

Diego Godin – Stefan De Vrij – Alessandro Bastoni

Antonio Candreva – Nicolo Barella – Borja Valero – Cristiano Biraghi

Christian Eriksen

Lautaro Martinez – Romelu Lukaku

Parma – Inter: Spørgsmål og svar

Kan man live streame Parma – Inter online?

Ja, man kan live streame Parma – Inter online hos bet365.

Hvornår kan man live streame Parma – Inter online?

Parma – Inter kan live streames søndag den 28. juni kl. 21.45.

Er det gratis at live streame Parma – Inter online?

Det er ikke gratis, da du skal have en finansieret konto, men det koster intet.

Hvor spilles Parma – Inter?

Parma – Inter spilles på Stadio Ennio Tardini, Parma.

Kommer der tilskuere til Parma – Inter?

Nej, Parma – Inter spilles uden tilskuere.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk