cl finale 2020 estadio da luz portugal

Søndag aften mødes PSG og Bayern München i Champions League-finalen i Lissabon. Læs alt om kampen her!

PSG-ejere kan realisere drømmen

Søndag aften skal vi have fundet en vinder af Champions League 2019/2020. Finalen spilles på Benficas normale hjemmebane, Estadio da Luz, i Lissabon, hvor der desværre ikke vil være tilskuere til stede.

PSG har siden 2011 haft qatarske ejere, og der er aldrig blevet lagt skjul på, at det helt store mål er at vinde Champions League.

Det er derfor PSG har brugt over 3 milliarder kroner på kun to spillere, og meget af presset hviler da også på angriberne Neymar og Kylian Mbappé, som er blevet hentet meget dyrt i hhv. FC Barcelona og Monaco.

Siden de købte PSG har franskmændene aldrig formået at komme længere end kvartfinalen, hvilket er lidt utroligt med tanke på de spillere, de har haft.

Nu virker det dog som om, at træner Thomas Tuchel har fået styr på de mange store egoer i omklædningsrummet, og for en gangs skyld spiller de som et kollektiv.

PSG havde marginalerne med sig, da de besejrede Atalanta på to mål i overtiden, men de var klasser bedre end RB Leipzig i semifinalen.

Bayern München skal være favoritter

Selvom PSG kommer med spillere som Neymar og Kylian Mbappé, som utvivlsomt er blandt verdens bedste spillere, så må Bayern München alligevel vurderes som favoritter til at vinde kampen.

Bayern-holdet har siden ansættelsen af Hansi Flick været verdens klart bedste fodboldhold, og statistikken taler for sig selv.

Bayern har vundet 21 kampe på stribe, hvilket er ny rekord. De har leveret flere store magtdemonstrationer, og deres kvartfinalesejr på 8-2 imod FC Barcelona er allerede skrevet med store bogstaver i historiebøgerne.

Bayern har dog ikke vundet turneringen siden 2013. Thomas Müller, Manuel Neuer, Jerome Boateng og Javi Martinez var med ved den lejlighed, mens resten af Bayern-holdet er kommet til klubben efterfølgende.

Man kan sagtens forsvare at kalde Bayern for verdens bedste hold i øjeblikket, hvorfor de selvfølgelig også skal være favoritter imod PSG.

Stjerner kan vinde Champions League for første gang

Hvis man er blandt verdens bedste spillere, så skal man også have vundet Champions League før eller siden i løbet af karrieren.

Mange af stjernerne i aftenens kamp har nemlig det til fælles, at de aldrig har prøvet at løfte pokalen med de store ører.

Flere af Bayern-spillerne har som sagt prøvet at vinde turneringen før, men størstedelen af aftenens profiler har aldrig gjort det.

Spillere som Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Marco Verratti og Thiago Silva kan søndag aften vinde Champions League for første gang, så det bliver en speciel oplevelse for de ellers så rutinerede stjerner.

Tysk trænerduel

Der venter en ren tysk duel på trænerbænkene, da Thomas Tuchel og Hansi Flick står i spidsen for hhv. Paris Saint-Germain og Bayern München.

De har begge spillet fodbold på højt niveau inden, at skader satte en stopper for spillerkarrieren.

Omvendt har de begge gang i meget lovende karriere som cheftrænere.

Thomas Tuchel stoppede som spiller, da han var 25.

Han startede med at træne ungdomshold i Stuttgart og Augsburg inden, at han i 2009 blev ansat som cheftræner i Mainz, hvor han i øvrigt tog over for Jürgen Klopp, der på daværende tidspunkt startede i Dortmund.

Efter fem sæsoner i Mainz blev han ansat i Borussia Dortmund, hvor han dog ikke kunne samarbejde med ledelsen.

Siden 2018 har han været træner i PSG, og står nu med muligheden for den klart største triumf i karrieren.

På den anden side finder vi Hansi Flick, der i 1996 startede som spillende træner i Viktoria Bammental.

Siden blev han cheftræner i Hoffenheim, som dengang spillede i 2. Bundesligaen, men han blev først kendt efter sine otte år som assistenttræner for det tyske landshold med hvem han blandt andet vandt VM i 2014.

Flick var assistant i Bayern under den forhenværende cheftræner Niko Kovac, men da kroaten blev fyret, så overtog Flick på midlertidig basis.

I april 2020 blev den vekslet til en permanent kontrakt, hvilket de nok har været glade for i Bayern.

PSG – Bayern München: Skader og karantæner

PSG måtte i semifinalen undvære målmand Keylor Navas og midtbaneslideren Marco Verratti, som dog var med på bænken. De kan begge blive klar til finalen.

Bayern München må fortsat undvære Benjamin Pavard, men de har klaret det fint uden franskmanden.

PSG – Bayern München: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger:

PSG

Keylor Navas

Thilo Kehrer – Thiago Silva – Presnel Kimpembe – Juan Bernat

Marquinhos – Ander Herrera – Idrissa Gueye

Angel di Maria – Kylian Mbappé – Neymar

Bayern München

Manuel Neuer

Joshua Kimmich – Jerome Boateng – David Alaba – Alphonso Davies

Leon Goretzka – Thiago

Kingsley Coman – Thomas Müller – Serge Gnabry

Robert Lewandowski

Se PSG – Bayern München: Online live streaming og dansk TV

Champions League-finalen PSG – Bayern München kan live streames online og ses i TV.

Kan du bedste lide at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, som sender kampen.

Vil du hellere live streame fodbold online, så kan du se Champions League-finalen PSG – Bayern München hos Viaplay, hvor du både kan bruge mobil, tablet og PC!     

Se Champions League-finalen PSG - Bayern München online her!                                                        

PSG – Bayern München: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Champions League-finalen PSG – Bayern München?

Champions League-finalen PSG – Bayern München spilles søndag den 23. august kl. 21.00.

Hvor spilles Champions League-finalen PSG – Bayern München?

Champions League-finalen PSG – Bayern München spilles på Estadio da Luz, Lissabon.

Hvilken dansk TV-kanal sender Champions League-finalen PSG – Bayern München?

Champions League-finalen PSG – Bayern München sendes på TV3+.

Hvordan live streamer man Champions League-finalen PSG – Bayern München online?

Champions League-finalen PSG – Bayern München kan live streames online hos Viaplay.

Er det gratis at live streame Champions League-finalen PSG – Bayern München?

Nej, det er ikke gratis at live streame Champions League-finalen PSG – Bayern München.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk