Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 nov, 2019

Optakt: Kan Brøndby slå Silkeborg uden topscoreren?

fodbold

I vores optakt til Superliga-kampen mellem Silkeborg og Brøndby kan du læse mere om forventede startopstillinger, live streaming af Superligaen og meget andet.

Brøndby skal klare sig uden topscorer Kamil Wilczek i Silkeborg

Mandagens Superliga-kamp er en ganske interessant en af slagsen. Bundproppen Silkeborg tager hjemme på kunstgræsset på Jysk Park imod Brøndby IF, og det ligner på forhånd en meget underholdende kamp.

Brøndbys topscorer og anfører Kamil Wilczek fik som bekendt en dum udvisning, hvorfor han sidder ude i to kampe, hvilket uden tvivl er en stor bet for Brøndby.

Han har været med i alle 14 kampe i denne sæsons Superliga, men startede ude i pokalkampen imod Skive, hvor de først fik vendt kampen, da han blev skiftet ind.

I sidste sæson var den polske anfører ude i tre af holdets 36 Superliga-kampe, og det er interessant at se resultaterne uden ham.

Brøndby tabte 3-2 på hjemmebane imod Vendsyssel, spillede 3-3 på udebane imod FC Nordsjælland, og efterfølgende tabte de 2-1 imod Esbjerg.

Det var disse resultater, som var en af grundene til, at Alexander Zorniger blev fyret i Brøndby.

Brøndby bør stå bedre rustet til at spille uden Kamil Wilczek lige nu, men han betyder ekstremt meget for holdets spil.

Hvis Brøndby vinder kampen, så kommer de tilbage på tredjepladsen, og er dermed i en fin position til Europa League i næste sæson.

Fodbold quiz: Hvem har scoret flest mål i Superligaen nogensinde?

Silkeborg har forbedret sig

Silkeborg er Superligaens dårligste hold med kun syv point efter 14 kampe, hvorfor de selvfølgelig er på vej tilbage i 1. division.

Håbet er ikke helt løbet ud, og der har været fremrgang i resultaterne i den seneste måneds tid.

Efter fem nederlag på stribe, så har Silkeborg nu fået fire point ud af de seneste to kampe imod AGF og Hobro, som begge blev spillet på udebane.

Ronnie Schwartz er fortsat ekstremt farlig foran modstanderens mål, men defensiven sejler stadig. Hvis de skal have point imod Brøndby, så kan de ikke indkassere tre kasser igen.

Tilgangen af Mathias Hebo har styrket holdet ligesom, at Rafael Romo også er en bedre keeper end Oscar Hedvall, som vogtede buret i starten af sæsonen.

Romo stod en fantastisk kamp imod FC Midtjylland i Silkeborgs seneste hjemmekamp.

Brøndby har vundet ni på stribe imod Silkeborg

Det kan ikke anbefales for Silkeborg-spillerne at tage et kig i historiebøgerne. Her vil de nemlig kunne læse, at de har tabt de seneste ni kampe imod Brøndby i alle turneringer.

De mødte som bekendt ikke hinanden i sidste sæson, hvor Silkeborg var en tur i 1. division, men de har mødt hinanden tidligere i denne sæson.

Der var klasser til forskel, da Brøndby uden problemer vandt 3-0 hjemme på Brøndby Stadion. Brøndby spillede en af sæsonens bedste kampe, mens Silkeborg blev kørt midtover.

Silkeborg har kun fået et point ud af seks hjemmekampe, imod seks i otte kampe på udebane, men det er nok ret tilfældigt.

De bør have en vis hjemmebanefordel nu, hvor de spiller på kunstgræs.

Silkeborg IF – Brøndby IF: Skader og karantæner

Silkeborg og Brøndby er begge ret hårdt ramt af skader.

Hjemmeholdet må undvære Frederik Alves Ibsen, Magnus Dalsgaard, Milan Massop, Marc Rochester, Magnus Mattsson og Gustav Dahl. Til gengæld er Dennis Flinta tilbage i truppen.

Brøndby må klare sig uden Josip Radosevic, Tobias Børkeeiet, Kasper Fisker, Joel Kabongo, Simon Tibbling og Kamil Wilczek, hvilket er væsentlige fravær.

Derfor bliver Hany Mukhtar, Dominik Kaiser og Simon Hedlund endnu vigtigere end de var tidligere.

Silkeborg IF – Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Silkeborg IF – Brøndby IF:

Silkeborg IF

Rafael Romo

Svenn Crone – Dennis Flinta – Anders Hagelskjær – Frederik Møller

Filip Lesniak

Nicolai Vallys – Mads Emil Madsen – Mathias Hebo – Jeppe Okkels

Ronnie Schwartz

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Kevin Mensah – Dominik Kaiser – Morten Frendrup – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Samuel Mraz

Se Silkeborg IF – Brøndby IF: Online Live Streaming og TV

Du kan se Silkeborg IF – Brøndby IF i TV og stream.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du live streame fodbold online, så kan du gøre det på Viaplay. Udover Superligaen, så kan du også finde live streams til Premier League, Champions League, DBU Pokalen og meget andet.

Se Silkeborg vs Brøndby på Viaplay!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.