se spansk fodbold online

Denne uge byder på den spanske Super Cup, hvor Real Sociedad, FC Barcelona, Athletic Club og Real Madrid mødes. Læs vores optakt til semifinalen Real Sociedad – FC Barcelona her!

Se Sociedad – Barcelona: Online live streaming og TV

Onsdag aften starter den spanske Super Cup, hvor Real Sociedad, FC Barcelona, Athletic Club og Real Madrid mødes.

Vi starter med semifinaler onsdag og torsdag, og vinderne mødes i finalen på søndag.

Heldigvis kan du live streame alle Super Cup-kampene online hos bet365. Hvis du opretter en konto hos bet365, så kan du dermed live streame spansk fodbold med mobil, tablet og PC.

Se Sociedad – Barcelona her!

Barcelona i forbedring

FC Barcelona er midt i en vanskelig periode med et kommende præsidentvalg, faldende niveau og så selvfølgelig spørgsmålet om, hvorvidt Lionel Messi vil være at finde i klubben i næste sæson.

Barca kom meget skidt fra start i denne sæson, men de er trods alt gået videre fra Champions League-gruppespillet ligesom, at de fortsat er med i kampen om det spanske mesterskab.

Det er lidt over en måned siden, at Barcelona senest tabte en kamp. Det skete i den sidste runde af Champions League-gruppespillet, hvor Juventus besejrede dem 3-0 på Camp Nou.

Siden har de spillet otte kampe. Seks af disse er blevet vundet, mens to er endt uafgjort.

Endnu vigtigere for Barcelona er det, at Lionel Messi virker til at være tilbage i topformen.

Grundet hans svage start på sæsonen samt det faktum, at han til sommer fylder 34 år, så blev der argumenteret for, at han ikke længere kan bære Barcelona-holdet.

Med seks mål og to oplæg i de seneste fem kampe har Messi endnu engang bevist, at han stadig er foran alle andre fodboldspillere på denne planet,

Martin Braithwaite er skubbet på bænken

Martin Braithwaite har faktisk fået overraskende meget spilletid i denne sæson. Han er selvfølgelig blevet hjulpet på vej af, at Luis Suarez nu spiller i Atletico Madrid, mens Ousmane Dembélé og Antoine Griezmann har kæmpet med at finde kampformen.

Danskerens arbejdsindsats har været stærk, og selvom han ikke har været ret skarp på chancerne, så har han stadig haft noget at byde ind med.

Nu virker det dog om, at de franske verdensstjerner er i gang med at overtage Braithwaites plads.

Han er startet ude i de seneste to kampe, og gør det formentlig også imod Sociedad. Han bør dog få spilletid løbet af kampen.

Se alle danskere i spansk fodbold her!

La Real har store problemer

Real Sociedad har egentlig være inde i en god udvikling i de seneste par år, hvor de også har foretaget en kæmpe renovering af Estadio de Anoeta.

Der er blevet spændende spillere til klubben som f.eks. Alexander Isak og David Silva og samtidig har man formået at holde på eftertragtede Mikel Oyarzabal, som har scoret syv mål i 14 kampe i denne sæson.

Sæsonen startede fint, og de lå med i toppen af La Liga, men de har kun vundet en af de seneste 12 kampe.

Det skal dog siges, at de har været ramt af skader, og det begynder at se bedre ud på den front.

La Real ligger stadig på en flot femteplads i La Liga, men det holder nok ikke længe.

Sociedad – Barcelona: Skader og karantæner

Real Sociedad må undvære David Silva og Aritz Elustondo. Til gengæld er Mikel Oyarzabal klar igen.

Barca mangler Gerard Pique og Philippe Coutinho. Til gengæld er både Clement Lenglet og Samuel Umtit udtaget til truppen, så de kan få styr på deres amputerede midterforsvar.

Sociedad – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Sociedad – Barcelona:

Real Sociedad

Alex Remiro

Andoni Gorosabel – Robin Le Normand – Igor Zubeldia – Nacho Monreal

Asier Illarramendi – Mikel Merino – Ander Guevara

Portu – Willian José – Mikel Oyarzabal

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Serginio Dest – Ronald Araujo – Clement Lenglet – Jordi Alba

Sergio Busquets – Frenkie de Jong – Pedri

Ousmane Dembélé – Lionel Messi – Antoine Griezmann

Sociedad – Barcelona: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Sociedad – Barcelona?

Sociedad – Barcelona spilles onsdag den 13. januar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Sociedad – Barcelona?

Sociedad – Barcelona spilles på Estadio El Arvangel i Cordoba.

Hvordan kan man live streame Sociedad – Barcelona?

Sociedad – Barcelona kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Sociedad – Barcelona hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Sociedad – Barcelona hos bet365, da du skal have en konto, men du skal slet ikke betale noget for at se fodbold hos bet365.

Hvilken dansk TV-kanal sender Sociedad – Barcelona?

Sociedad – Barcelona sendes på 6’eren i dansk TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.