Superligaen: Optakt og odds tip til SønderjyskE – AGF

fodbold

I vores optakt til SønderjyskE – AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, tip og online live stream.

AGF har overtaget imod SønderjyskE

Det er en meget spændende mandagskamp vi får serveret i Superligaen, når SønderjyskE og Glen Riddersholm tager imod AGF hjemme på Sydbank Park.

Det er på papiret to jævnbyrdige modstandere, der mødes, men SønderjyskE har fået en væsentligt bedre end sæsonstart end AGF.

På trods af de vidt forskellige indledninger på sæsonen, så er der alligevel noget, der taler for en AGF-sejr mandag aften.

AGF-holdet har nemlig vundet de seneste fem kampe imod SønderjyskE i Superligaen. I fire af disse kampe har SønderjyskE ikke engang formået at score, så der er noget i match-uppet, der taler til AGFs fordel.

Omvendt ligner SønderjyskE et helt nyt hold efter sommerpausen, hvor Riddersholm med forstærkningerne af Patrick Banggaard, Rilwan Hassan og Mads Albæk har fået sat sit præg på holdet.

AGF-træner David Nielsen har altså aldrig prøvet at tabe til Glen Riddersholm.

Se de dyreste spillere i Superligaen nogensinde!

AGF skal afværge krisen med sejr

Det har ikke været sjovt at være AGF-fan i denne sæson. Efter en flot afslutning på foråret i sidste sæson, og ny optimisme omkring hele projektet med David Nielsen i spidsen, så har AGF nu kun fået et point i de første fire kampe.

Det hører selvfølgelig med til historien, at de allerede har mødt FCK og FC Midtjylland, hvor det ikke er katastrofalt at tabe.

Særligt fordi, at indsatser var godkendte. De var til gengæld ringe, da de tabte 2-1 i Lyngby i deres seneste kamp, så det skal der laves om på.

Det er fortsat for tidligt at snakke om krise i AGF, men utålmodigheden er notorisk ikke stor i Århus. Endnu et nederlag vil få flere til at tvivle på hele situationen.

SønderjyskE er kommet fint fra start

SønderjyskE ligger i skrivende stund på sjettepladsen med syv point efter fire kampe. De har hentet overbevisende sejre imod Randers og Lyngby, mens de har spillet uafgjort imod AaB på udebane, hvor de skal være glade for det ene point.

Senest tabte de på hjemmebane imod FC København, men de spillede egentlig en udmærket kamp. De lavede nogle store, defensive brølere, som ikke må finde sted på dette niveau.

Der er optimisme i Haderslev, hvor man også skal i gang med den sidste etape af stadionudvidelsen, så man får et helt lukket Sydbank Park.

De fortsætter bare med at etablere sig i Superligaen, hvilket man også kan se på økonomien og tilskuertallet.

Nu skal de så følge op med en sejr imod AGF, og dermed fortsætte jagten på top seks.

SønderjyskE – AGF: Odds tip

Vores odds tip i denne omgang går på Mads Albæk til at få et kort. Han har fået en ledende rolle på SønderjyskE-holdet efter syv år i udlandet, og han har fået to kort i de første fire kampe.

Han ligger på den centrale midtbane, hvor han kommer til at slås imod Mustafa Amini og Nicolai Poulsen, som heller ikke er bange for at gå ind i duellerne.

Bookmakerne forventer en kamp flere kort end der gennemsnitligt kommer i Superligaen, og det er vi helt enige i.

Mads Albæk får kort – 5.00 – Danske Spil.

Find flere odds tips her!

SønderjyskE – AGF: Skader og karantæner

SønderjyskE må fortsat undvære anfører Marc Pedersen, men får Marcel Rømer tilbage i truppen.

AGF har umiddelbart ingen skader eller karantæner, men Tobias Sana er solgt til svensk fodbold. Han erstattes af Alex Gersbach, som kan få sin AGF-debut.

Kasper T. Kristensen erstatter Oscar Whalley som reservemålmand.

SønderjyskE – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til SønderjyskE – AGF:

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Alexander Bah – Stefan Gartenmann – Patrick Banggaard – Nicholas Marfelt

Christian Jakobsen – Mads Albæk – Marco Rojas

Rilwan Hassan – Mart Lieder – Johan Absalonsen

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jon Thorsteinsson

Se SønderjyskE – AGF: Online live stream og TV

Du kan både se SønderjyskE – AGF med live streaming og i TV.

Vil du live streame SønderjyskE – AGF, så kan du gøre dette hos Viaplay.

Vil du derimod se Superliga-fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.