fodbold stadion

Vil du ind og se Danmarks største fodboldkamp mellem FCK og Brøndby i Parken? Du kan få to billetter til derbyet for kun 40 kroner lige her!

Der er altid tryk på tribunerne, når FC København og Brøndby mødes. Det er to Danmarks to største fodboldklubber, og det er en oplevelse af international klasse, når ærkerivalerne krydser klinger.

Unibet, som er sponsor for FC København, og en af de største bookmakere på det danske marked, har lavet en speciel kampagne til derbyet imod Brøndby.

Superliga-kampen spilles den 1. december, og hvis du vil sikre dig billetter til kampen, så skal du læse mere her.

Opret en Unibet-konto – få to billetter til FCK - Brøndby

De første 150 kunder, som opretter en konto hos Unibet med denne specielle kampagne, får to billetter til kampen i Parken, hvis de blot indbetaler mindst 40 kroner ved første indbetaling.

Hvis du allerede har en konto hos Unibet, så kan du altså ikke tage del i kampagnen.

Sådan sikrer du dig to billetter til FCK – Brøndby:

  1. Opret en konto hos Unibet
  2. Indbetal 40 kroner eller mere, og indtast promokoden: ”fck-billet”.
  3. Modtag 2 billetter til FCK – Brøndby senest 72 timer efter, at kriterierne er opfyldt.

Der er en række regler og vilkår, som vi anbefaler at læse nærmere om inden du benytter dig af tilbuddet.

Tilbuddet gælder kun de første 150 kunder, der benytter sig af tilbudet.

Unibet tager ikke højde for forkerte indtastede promo-koder eller tabte billetter. Hvis du har benyttet tilbudet, så skal du finde dine beskeder på din Unibet-konto.

Her vil du finde et link, som du kan benytte på billet.fck.dk

På sidstnævnte link, skal du oprette en bruger (hvis du ikke har en), hvilket ikke tager lang tid.

Ønsker du at blive klogere på, hvad Unibet er for en bookmaker, så kan du læse alt om dem i vores anmeldelse lige her.

Du kan også prøve vores quiz om FC København: Hvor mange af FC Københavns europæiske modstandere kan du gætte?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk