Optakt og forventede startopstillinger til Valencia – Arsenal

fodbold

I vores optakt til Europa League-semifinalen Valencia – Arsenal kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, tip, live streaming og meget mere!

Arsenal vendte den første kamp imod Valencia

Valencia kom flyvende fra start i det første opgør på Emirates Stadium i sidste uge. De havde flere store chancer inden, at Mouctar Diakhaby bragte Valencia foran 1-0 på et hjørnespark.

Arsenal-defensiven sejlede rundt, men efterhånden som første halvleg skred frem, så fik de mere styr på tingene.

Alexandre Lacazette udlignede til 1-1 efter 18 minutters spil, og små 10 minutter senere var franskmanden på pletten igen.

Pierre-Emerick Aubameyang sluttede af med et mål i 90. minut, så Arsenal vandt kampen 3-1.

Dermed har de et ret fornuftigt udgangspunkt før returkampen i Valencia. Vi har dog set en masse vilde comebacks i europæisk fodbold i de senere år, så man skal på ingen måde udelukke noget.

Kort over alle fodboldklubber i London!

Arsenal har været elendige på udebane

Arsenal har nemlig også været ekstremt dårlige på udebane i denne sæson. I Premier League har de været det 10. bedste hold med kun 22 point og seks sejre i 18 udekampe, og i Europa Leaguer har det kun været minimalt bedre.

De har besejret Qarabag, Sporting, Vorskla og Napoli, mens de har tabt til BATE og Rennes på udebane.

Det er svært at sige, hvad der ligger til grund for Arsenals dårlige præstationer på udebane for det er ikke ligefrem fordi, de spiller på en heksekedel hjemme i London.

Top 10: Verdens største stadions!

Der kommer tryk på Mestalla

Det kommer Valencia til gengæld til at gøre foran deres passionerede fans torsdag aften. Når Valencia spiller store kampe – særligt europæiske – på hjemmebane samles mange mennesker foran Mestalla for at byde spillerne velkomne, og de tager den hidsige stemning med ind på lægterne.

Der har også været tryk på billetsalget, og der er selvfølgelig udsolgt til en af sæsonens allerstørste kampe for både Arsenal og Valencia.

Medmindre man har kunne købe billetter igennem Arsenals fanklub til udebaneafsnittet, så har det kun været muligt at købe billetter på stadion.

Gælder Champions League i næste sæson

En af grundene til, at Europa League pludselig er blevet så vigtig for Arsenal og Valencia er selvfølgelig, at vinder man turneringen, så giver det en plads i næste sæsons Champions League.

Arsenal ender på femte- eller sjettepladsen i Premier League, mens Valencia er afhængige af, at Getafe smider point i La Liga før de kan nå fjerdepladsen, som selvfølgelig også giver adgang til Champions League i næste sæson.

Alle vindere af Champions League nogensinde!

Valencia – Arsenal: Skader og karantæner

Valencia må klare sig uden Denis Cheryshev og Geoffrey Kondogbia, men de får Francis Coquelin tilbage efter, at den tidligere Arsenal-spiller sad ude med karantæne i det første opgør.

Arsenal må undvære Aaron Ramsey, Denis Suarez, Hector Bellerin, Rob Holding og Danny Welbeck, som alle sidder ude med skader. Det er nok kun Ramsey og Bellerin, der havde startet inde.

Valencia – Arsenal: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Valencia – Arsenal:

Valencia

Neto

Cristiano Piccini – Ezequiel Garay – Gabriel Paulista – Jose Gaya

Carlos Soler – Francis Coquelin – Dani Parejo – Goncalo Guedes

Rodrigo Moreno – Santi Mina

Arsenal

Petr Cech

Shkodran Mustafi – Sokratis Papastathopoulos – Laurent Koscielny

Ainsley Maitland-Niles – Granit Xhaka – Matteo Guendouzi – Sead Kolasinac

Alex Iwobi – Pierre-Emerick Aubameyang

Alexandre Lacazette

Valencia – Arsenal: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Valencia – Arsenal hos bet365 (odds er fra 08/05 – 14.45):

  • Valencia: 1.90
  • Uafgjort: 4.00
  • Arsenal: 4.00

Se alle vores odds tips her!

Valencia – Arsenal: Live Stream og TV

Du kan se Valencia – Arsenal med live streaming og i TV. Vil du helst live streame Valencia – Arsenal, så kan dette gøres på Eurosport Player.

Vil du hellere se Europa League-fodbold i TV, så kan du se kampen på Eurosport 2.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.