Kan FC Fredericia skabe en pokal-sensation?

Læs vores optakt til pokalkampen mellem FC Fredericia og AaB, og se kampen direkte med live stream online.

AaB er favoritter i Fredericia

Onsdag aften spilles der pokal-kvartfinale på Monjasa Park i Fredericia, hvor Superliga-mandskabet fra AaB kommer på besøg.

AaB-holdet er selvfølgelig favoritter, når de møder et midterhold fra 1. division, men kampen kan sagtens vise sig at blive tæt.

Fredericia har tidligere på sæsonen ligget i toppen af rækken, men de har haft et dårligt forår med kun seks point i de seneste fem kampe.

AaB har ikke spillet særligt spændende i Superligaen, men de løftede sig en smule i foråret efter Kasper Kusks ankomst, og det kan faktisk gå hen og blive en rigtigt god sæson, hvis de går videre i DBU Pokalen, men det kræver en sejr imod Fredericia på udebane.

– Se også: Top 10 – mærkeligste skader i fodboldens verden!

Kan blive en stor dag for Fredericia

Der er ingen tvivl om, at det er en stor kamp for FC Fredericia, og det bliver understreget af direktør Stig Pedersen, som overfor Fredericia Dagblad fortæller, at det kan blive den største dag i Fredericias historie.

FC Fredericia har aldrig været i Superligaen, og de har ikke den store historie, men det ville være meget flot, hvis de formåede at gå videre på bekostning af AaB.

På vejen til kvartfinalen har Fredericia været oppe imod nogle svære modstandere, hvilket blot gør præstationen endnu mere imponerende.

Deres første kamp i årets DBU Pokalen, som i øvrigt skifter navn til Sydbank Pokalen fra næste sæson, var imod Esbjerg, og her vandt de hele 4-0 hjemme på Monjasa Park.

Efterfølgende vandt de 8-1 imod Romdrup-Klarup Gymnastikforening, og siden fulgte en 1-0-sejr over AGF, som var helt fortjent.

I 1/8-finalen var de oppe imod HB Køge, som de besejrede med 2-0. FC Fredericia er det eneste af de tilbageværende hold, der ikke spiller i Superligaen.

AaB indtrådte senere i turneringen og de har slået Viborg, Middelfart og FC Helsingør på deres vej til pokalkvartfinalen.

AaB mangler kun Marco Ramkilde og Rasmus Thellufsen, mens Jores Okore, som afsoner karantæne i Superligaen, er klar til kamp.

Fredericias trup er ikke offentliggjort, så det er svært at vide, hvordan det står til i deres trup.

– Se også: Top 10 – Danmarks største stadions!

Odds på FC Fredericia – AaB

Du kan selvfølgelig sætte et spil på dagens pokalkvartfinale mellem FC Fredericia og AaB, og bet365 tilbyder følgende odds (pr 11/04 – 13.40):

  • FC Fredericia: 4.00
  • Uafgjort: 3.40
  • AaB: 1.90

Sådan live streamer du FC Fredericia – AaB

Man kan live streame DBU Pokal-kampen FC Fredericia – AaB direkte hos Viaplay. Viasat har rettighederne til kampen, og hvis du ser fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport.

Hvis du se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay her!

Hvornår spilles FC Fredericia – AaB?

FC Fredericia – AaB spilles onsdag den 11. april kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.