Premier League: Liverpool besøger Swansea mandag aften

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Swansea og Liverpool, se odds, og find ud af, hvordan du live streamer kampen.

Liverpool i fremragende form

Mandag aften skal vi have afsluttet den 24. spillerunde i Premier League. Det sker, når Swansea og Liverpool mødes på Liberty Stadium i Swansea, og vi kan forvente en underholdende kamp.

Liverpool-holdet startede en smule skidt ud i Premier League, men de er i fantastisk form, og har ikke tabt en kamp siden, de mødte Tottenham på udebane den 22. oktober, hvor det blev til et nederlag på 4-1.

Siden da, har Liverpool spillet 18 kampe, hvoraf de har vundet 13 af dem. De har netop solgt Coutinho for en rekordstor sum, mens de har hentet Virgil Van Dijk, som netop er blevet verdens dyreste forsvarsspiller.

Den hollandske stopper scorede i sin debut imod Everton, men har siden da siddet ude med en skade, men han kan sandsynligvis gøre comeback imod Swansea.

Swansea ligger sidst i Premier League

Det ser anderledes dårligt ud for Swansea, som har været blandt ligaens allerdårligste hold i denne sæson. De valgte for kort tid siden at fyre manager Paul Clement, og i stedet ansætte Carlos Carvalhal, som har fået en fin start på tilværelsen i det walisiske.

Swansea ligger nederst i Premier League med kun 17 point efter 23 kampe, og fleste forventer, at de rykker ned i Championship. De har dog ikke tabt i de seneste tre kampe, og de fik en fin FA Cup-sejr over Wolverhampton i onsdags.

Selvom Liverpool har haft et langt stærkere hold, så har Swansea faktisk vundet to af de seneste fire indbyrdes opgør. De to hold mødtes på Boxing Day på Anfield, og her vandt Liverpool med hele 5-0, men for godt et år siden vandt Swansea faktisk på Liverpools hjemmebane.

Fernando Llorente og Roberto Firmino scorede begge to mål, mens Gylfi Sigurdsson scorede det afgørende mål til 3-2.

Dermed ikke sagt, at Swansea får det nemt imod Liverpool, men de har selvfølgelig en chance for at vinde, og de har tidligere bevist, at de er i stand til det.

Begge hold får profiler tilbage

Liverpool må undvære en række spillere til mandagens opgør i Swansea. Det gælder blandt andet anfører Jordan Henderson, højreback Nathaniel Clyne og marginalspilleren Divock Origi. Derudover er Ragnar Klavan, Dejan Lovren og Alberto Moreno tvivlsomme.

Til gengæld lyder det til, at Virgil Van Dijk er kommet sig over sin sygdom. Det forventes, at han starter sammen med Joel Matip i midterforsvaret, mens Joe Gomez og Andrew Robertsson tager de to backs.

Swansea må undvære karantæneramte Kyle Naughton og skadesramte Angel Rangel. Derudover er Tammy Abraham og Renato Sanches tvivlsomme til kampen.

Til gengæld får Swansea Wilfried Bony tilbage efter, at han sad ude i sidste weekends kamp imod Newcastle, og han kan blive vigtig.

Odds på Swansea – Liverpool

Liverpool er selvfølgelig klare favoritter til at besejre Swansea, og der er ikke meget, der tyder på andet. Du får følgende odds hos bet365

Odds er fra 22/01 – 14.45

  • Swansea: 12.00
  • Uafgjort: 5.75
  • Liverpool: 1.30

Swansea – Liverpool: TV og live stream

Du kan selvfølgelig se Premier League-kampen mellem Swansea og Liverpool både på TV og live stream. Kampen sendes på TV3+, hvor optakten begynder klokken 20.00. Vil du hellere live streame kampen, så skal du oprette en bruger hos Viaplay, hvor du ligeledes kan se optakten og kampen.

Hvornår spilles Swansea – Liverpool?

Swansea – Liverpool spilles mandag den 22. januar kl. 21.00 på Liberty Stadium i Swansea, Wales.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.