Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 dec, 2019

Premier League: Optakt og live stream til Manchester United – Tottenham

fodbold england

I vores optakt til Premier League-kampen mellem Tottenham og Manchester United kan du læse mere om skader, karantæner, odds bonus, forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Jose Mourinho vender tilbage til Old Trafford

Den helt store historie omkring onsdagens Premier League-kamp mellem Manchester United og Tottenham er, at Jose Mourinho nu vender tilbage til sin tidligere hjemmebane.

For godt et år siden blev den karismatiske portugiser fyret, og erstattet af Ole Gunnar Solskjær, som ikke har formået at forbedre United-holdet.

Da nordmanden i første omgang blev ansat som midlertidig træner vandt de den ene kamp efter den anden, og der var slet ingen, der savnede Mourinho.

Nu er det efterhånden blevet hverdag igen, og med kun 18 point efter 14 Premier League-kampe, så står Manchester United i en kritisk situation.

Jose Mourinho har det med at stjæle fokus, og det ville ikke være underligt, hvis han igen var i overskrifterne efter kampen.

Tottenham har vundet de første tre kampe med Jose Mourinho som manager. Mange havde forventet, at han ville fokusere på den defensive organisation, men sådan har det bestemt ikke været i de tre kampe, som er blevet vundet med 3-2, 4-2 og 3-2.

Prøv vores Premier League-quiz her!

Er Ole Gunnar Solskjærs sæde varmt?

Da Ole Gunnar Solskjær blev fastansat i Manchester United havde han vundet stort set alle kampe, og de havde slået PSG ud af Champions League.

På grund af sin fortid som spiller i klubben var han utroligt populær, og så betød det mindre, at han aldrig rigtigt havde præsteret noget som cheftræner tidligere.

Nu begynder kritikken dog at hagle ned over nordmanden. De har underpræsteret fælt i denne sæsons Premier League, hvor de allerede efter 14 kampe har hele otte point op til Chelsea på den vigtige fjerdeplads.

I de seneste par dage har der været fyringsrygter i den kulørte presse, som sagde, at han ville blive fyret, hvis Manchester United taber hjemmekampen imod Tottenham.

Det er efterfølgende blevet afvist, men hans snor kan ikke være ret lang.

Manchester United – Tottenham: Skader og karantæner

Manchester United må undvære den franske stjerne Paul Pogba. Reserverne Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah og Diogo Dalot bliver heller ikke klar, mens der er tvivl om Nemanja Matic og Scott McTominay. Anthony Martial bør være klar.

Tottenham må klare sig uden Hugo Lloris, Erik Lamela og Ben Davies.

Manchester United – Tottenham: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Manchester United – Tottenham:

Manchester United

David De Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Brandon Williams

Scott McTominay – Fred

Daniel James – Jesse Lingard – Marcus Rashford

Anthony Martial

Tottenham

Paulo Gazzaniga

Serge Aurier – Toby Alderweireld – Davinson Sanchez – Danny Rose

Eric Dier – Harry Winks

Moussa Sissoko – Dele Alli – Son Heung-Min

Harry Kane

Manchester United – Tottenham: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Manchester United – Tottenham hos bet365:

  • Manchester United: 2.60
  • Uafgjort: 3.50
  • Tottenham: 2.62

Odds er fra 04/12 – 11.23, og kan ændre sig.

Se Manchester United – Tottenham: Online live stream og TV

Du kan se Manchester United med online live streaming og i TV. Vil du se kampen i TV, så skal du finde kanalen Xee.

Derudover streames kampen på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.