nicklas bendtner premier league

Premier League er ekstremt populær i Danmark, men det er ikke mange, der får lov at spille i verdens største liga. Hvor mange af de 63 danskere, der har spillet i Premier League, kan du gætte?

Denne fodboldquiz omhandler Premier League. 67 danskere har været inkluderet i en Premier League-trup siden ligaens oprettelse i 1992, og 63 af disse spillere har fået spilletid i den bedste engelske række.

Premier League Quiz: Hvor mange af de 63 danske spillere kan du gætte?

Du har 10 minutter til at gætte så mange af de 63, du kan. Du bliver oplyst antallet af kampe, spilleren har fået, og hvilke klubber, han har spillet for.

Det er nok ikke det store problem at gætte spillere som Daniel Agger og Christian Eriksen, men der er rigtigt mange spillere, som enten har været der i kort tid eller primært har brugt tiden på bænken eller.

I skrivende stund er der syv danske foboldspillere i Premier League. Disse er markeret med en * ud for antallet af kampe.

En spiller kan således godt være aktiv i dag, men de er kun markeret med en *, hvis de spiller i en nuværende Premier League-klub.

Det er generelt ikke topklubberne som Manchester United, Liverpool og Manchester City, der repræsenteret i quizzen.

Det kræver selvfølgelig et vis niveau at spille på de adresser, hvilket desværre ikke ses ofte i Danmark.

Bolton var en etableret Premier League-klub i starten af det nye årtusinde, og de har haft hele fem danske spillere på kontrakt.

Klubben befinder sig dog i store økonomiske problemer, så det er ikke sandsynligt, at de gør comeback i ligaen i den nærmeste fremtid.

Du kan teste din viden omkring danske spillere i Premier League lige her:

Selv de mest passionerede danske fodboldfans får nok svært ved at gætte alle 63 spillere. Man skal nærmest have autistisk hukommelse for at huske nogle af de spillere, som knapt har været på banen, men som alligevel har kunne skrive en Premier League-kamp på CV’et.

Der er eksempelvis fire spillere, som kun har fået en enkelt optræden på den helt store scene i England.

Hvis du har mod på flere fodboldquizzer, så har vi en masse til dig her.

Er du interesseret i den danske Superliga, så kan du enten prøve at gætte, hvem der har lavet flest assists igennem historien eller hvem der har været topscorer i de forskellige sæsoner.

Du finder alle vores fodboldquizzer lige her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk